Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

VIDEO: Kradené auto vypátrali policisté za pár hodin. Řídil ho muž bez povolení

Pražští policisté za několik hodin našli vůz ukradený z Prahy 10. Za jeho volantem seděl muž se zákazem řízení, který ještě k tomu odmítl test na drogy. On i jeho spolujezdkyně tvrdili, že jim auto půjčil známý.

Kradené auto nahlásil majitel v Praze 10 1. listopadu. O pár hodin později, ovšem druhý den ve dvě ráno si ho všimla hlídka pohotovostní motorizované jednotky na Náměstí Míru.

„K zastavení však policisté přistoupili až v době, kdy si na pomoc přivolali další hlídky, aby eliminovali případné pronásledování. Když řidič ve zpětném zrcátku viděl převahu policejních vozů, zastavil sám v Americké ulici,“ uvedl ve zprávě pro novináře policejní mluvčí Jan Rybanský.

Řidič i jeho spolujezdkyně spolupracovali, kontrola ale později ukázala, čtyřicetiletý muž má až do konce roku zákaz řízení. K tomu také odmítl test na drogy. Policistům řekli, že si auto půjčili od známého.

Oba pak předvedli na místní oddělení. Policisté si pak přišli i pro zmíněného známého, který vůz skutečně ukradl a dvojici ho půjčil. Hrozí jim až dva roky vězení.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, krádež, auto, povolení, drogy, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kradené auto vypátrali policisté za pár hodin. Řídil ho muž bez povolení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.