Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Cizinec zůstal ležet v bezvědomí na zemi po brutálním útoku v centru Prahy

Cizinec zůstal ležet na zemi po brutálním napadení, ke kterému došlo v samém centru Prahy. Ke smůle útočníka zaznamenaly incident městské kamery a jeden ze svědků si situaci natočil na mobilní telefon. Strážníci napadenému pomohli, zajistili svědky a agresora předali státní policii.

K hromadné bitce došlo u Václavského náměstí ve čtvrtek 29. září před sedmou hodinou večerní. Strážníci se o šarvátce dozvěděli díky oznámení svědků na tísňovou linku.

„Při příjezdu strážníků do Rytířské ulice již k žádné rvačce nedocházelo. Napadenému, který byl dle výpovědi svědků pár minut v bezvědomí, jeden člen hlídky poskytl první pomoc a ostatní vytěžili přítomné svědky. Jeden z nich popsal jak k útoku, po kterém zůstal cizinec ležet na zemi, došlo. Svoje slova doložil videozáznamem z mobilního telefonu,“ popsala na facebooku mluvčí pražské městské policie Irena Seifertová.

Zraněného muže, který si nic nepamatoval, převezli záchranáři do nemocnice. Osmadvacetiletý útočník skončil kvůli podezření z trestného činu na místním oddělení státní policie.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky bitka, napadení, útok, Praha, bezvědomí, Facebook, Václavské náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Cizinec zůstal ležet v bezvědomí na zemi po brutálním útoku v centru Prahy  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.