Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 23. září 2024  |  Svátek má Berta
Bez reklam

Krizový štáb hlavního města schválil obnovu provozu létajících krizových týmů či distribuci respirátorů do škol

Obnovení činnosti létajícího krizového týmu nebo distribuce respirátorů pro školy a školská zařízení. Právě to byla hlavní témata včerejšího jednání Krizového štábu hlavního města Prahy.

Obnova létajících krizových týmů, distribuce respirátorů i bezpečná MHD

Krizový štáb uvedl, že bude obnovena činnost létajících krizových týmů. Vyzývá proto poskytovatele pobytových sociálních služeb na území hlavního města, aby do svých zařízení umožnili vstup Létajících krizových týmů a spolupracovali s nimi.

Zástupce krizového štábu se také dohodli na distribuci respirátorů pro školy. Všechny tyto respirátory určené pro školy a školská zařízení na území hlavního města budou distribuovány prostřednictvím správních obvodů městských částí Praha 1 až 22 ve spolupráci s odborem BEZ MHMP, pražskými hasiči, Správou služeb hl. m. Prahy a dobrovolnými hasiči.

Krizový štáb hlavního města rovněž konstatoval, že cestování městskou hromadnou dopravou je bezpečné za předpokladu správného použití bariérových prostředků a desinfekce rukou a občanům proto tuto formu dopravy doporučuje využívat.

Ohodnoť článek

Foto Vít Hassan

Štítky koronavirus, covid-19, létající krizový štáb, respirátory, školství, hlavní město, respirátor, krizový štáb, Praha, Pražský magistrát

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krizový štáb hlavního města schválil obnovu provozu létajících krizových týmů či distribuci respirátorů do škol  |  Koronavirus  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.