Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Nemocnice Na Bulovce čelí náporu zájemců o testování na koronavirus. Testují se pouze lidé přihlášení on-line

Pražská Nemocnice Na Bulovce je doslova zahlcena zájemci o testy na nemoc covid-19. Pracovníci v tomto odběrovém místě nestíhají přijímat zájemce, kteří přicházejí bez toho, aniž by se objednali dopředu on-line. V tomto případě nebude nemocnice moct samoplátcům nadále tyto odběry provádět. Kapacita testovacího místa Nemocnice Na Bulovce je 1000 oso denně.

Česko v úterý a ve středu zaznamenalo nárůsty počtu zjištěných případů nákazy koronavirem vyšší než 1000 lidí. Počet aktuálně nakažených ke středečním 18.00 přesáhl 10 tisíc, s nemocí covid-19 se potýkalo 10 218 lidí, nejvíce od začátku epidemie. 

Objednání na testování on-line

Vzhledem k nárůstu počtu odběrů na covid-19 vyšetřují v nemocnici pouze ty, kteří jsou objednaní v on-line rezervačním systému, který lidé najdou na TOMTO ODKAZU.

Pokud zájemci o testování v on-line systému nenajdou vhodné místo, mají se objednat na jiný termín. „Bez objednání vyšetříme pouze pacienty s příznaky nemoci covid-19, jako je horečka, dušnost a další, kteří mají žádanku od lékaře nebo od hygieny,“ uvedla tisková mluvčí Nemocnice Na Bulovce Simona Krautová.

Provozní doba Odběrového místa na Bulovce je od pondělí do neděle od 8.00 do 18.00 hodin. 

S ohledem na skokový nárůst odběrů a testů v posledním týdnu nejsme nyní schopni garantovat případným zájemcům o vycestování do Německa vystavení výsledků do 48 hodin,“ dodala Krautová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto drbna.cz

Štítky nemocnice, Nemocnice Na Bulovce, koronavirus, COVID-19, testování, Česko, nemoc, Německo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nemocnice Na Bulovce čelí náporu zájemců o testování na koronavirus. Testují se pouze lidé přihlášení on-line  |  Koronavirus  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.