Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Náměstek primátora Hlubuček je nakažen novým koronavirem

Náměstek pražského primátora Petr Hlubuček (STAN) je pozitivní na nemoc covid-19. Šestačtyřicetiletý politik informaci potvrdil na svém twitterovém účtu. V tento moment je izolován a testování na nový typ koronaviru čeká také všechny, kteří se s ním v posledních dnech setkali.

„Včera v průběhu dne jsem se přestal cítit dobře, večer jsem si pak naměřil teplotu 37,8 Celsia. Protože jsem se chtěl zachovat správně, zůstal jsem dnes doma a nechal se testovat. Mé obavy se naplnily, před malou chvílí mi byl potvrzen pozitivní test na covid-19,“ napsal na svůj twitterový účet v pondělí.

Nyní je izolován a testy na koronavirus také čekají lidi, kteří přišli do kontaktu s ním. „Svou funkci náměstka primátora pro životní prostředí budu vykonávat z domova formou home office, pokud mi to zdravotní stav dovolí. Informace o pozitivním testu je pro mě nová, nezbývá než řešit co přijde den za dnem. Budu veřejnost informovat,“ uzavřel Hlubuček.

V uplynulých měsících bylo na pražském magistrátu nakaženo několik úředníků. Od poloviny března byl na čas kvůli koronaviru uzavřen odbor evidence majetku. Nákaza se na odboru prokázala u dvou zaměstnanců a asi padesátka lidí byla v karanténě. Kromě odboru evidence majetku se nákaza objevila také na odboru územního rozvoje.

Foto praha.eu

Štítky ČR, správa, koronavirus, STAN, Hlubuček, Praha, COVID-19, Petr Hlubuček, Starostové a nezávislí, Pražský magistrát

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náměstek primátora Hlubuček je nakažen novým koronavirem  |  Koronavirus  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.