Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Žena s teplotou měla být v karanténě. Místo toho běhala opilá bez roušky u stanice Ládví

Devatenáctiletá žena měla být v karanténě, ale včera večer běhala opilá a bez roušky u stanice metra Ládví. Žena policistům nadýchala téměř dvě a půl promile a lékař jí naměřil teplotu 37,5 stupně Celsia.

Včera po osmé hodině večerní jela hlídka městských strážníků prověřit oznámení o ženě, která se u stanice metra Ládví pohybovala na silnici v tričku a bez roušky.

„Na výzvy strážníků nereagovala, chovala se agresivně a snažila se je napadnout. Hlídce se podařilo jí zklidnit až pomocí donucovacích prostředků. Pak byla předvedena na místní oddělení státní policie k prokázání totožnosti. Provedená dechová zkouška ukázala hodnotu 2,31 promile," uvedla mluvčí strážníků Jiřina Ernestová.

V nemocnici, kam ženu převezli strážníci, žena uvedla, že jí byla uložena karanténa a že má horečku. Lékař jí naměřil teplotu 37,5 stupně Celsia.

„Na základě těchto skutečností jí byly na místě odebrány vzorky za účelem provedení testu. Zasahující hlídka z preventivních důvodů ukončila službu a strážníci nyní čekají na výsledky. Veškeré zjištěné skutečnosti byly také předány Policii České republiky,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Vít Hassan

Štítky koronavirus, omezení, roušky, opilá, Praha, karanténa, rouška, Ládví, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena s teplotou měla být v karanténě. Místo toho běhala opilá bez roušky u stanice Ládví  |  Koronavirus  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.