Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

10 nejnovějších bestsellerů, které stojí za to si přečíst

PR článek

Uvelebit se po dlouhém dni v pohodlném ušáku se šálkem dobré kávy a zbavit se jako mávnutím kouzelného proutku starostí všedních dní… Že to je přesně váš sen, ale nevíte, jak ho zrealizovat? Snadno, ponořte se do světa příběhů. Máme pro vás deset nejnovějších bestsellerů, které stojí za přečtení.

Pod pokličku létání

Také vás vždycky zajímalo, jak to funguje v kokpitu letadla? Jaké mají piloti rituály, jestli mají rádi potlesk, co při dlouhém letu jí, spí vůbec? A jak je to s převozem zvířat? Pod pokličku létání můžete nahlédnout spolu s knihou David Hecl: Mluví k vám kapitán. Kniha je psána formou rozhovoru a rozhodně ji nedáte z ruky, dokud nepřečtete poslední stránku.

Temné tajemství v Bílé Vodě

Právě v těchto dnech vychází dlouho očekávaná novinka Kateřiny Tučkové s názvem Bílá Voda. Bílá Voda je název malé vesnice v pohraničí, kam přijíždí Lena Lagnerová. Touží se tu skrýt před svou temnou minulostí, která ji málem dohnala k sebevraždě. Ve společnosti svérázné Evaristy chce začít nový život. Netuší však, že jejich osud je propojen…

Tatér z Osvětimi

Slovenský Žid Lale Sokolov pracoval jako tatér. Na tom by nebylo nic divného, kdyby však jeho pracovní náplní nebylo tetování spoluvězňů v Osvětimi. Příběh jednoho neskutečně odvážného, silného a milujícího muže na pozadí děsivých událostí a zvěrstev, která se v koncentračních táborech odehrávala, rozhodně stojí za přečtení.

Koruna pravdy a nepravdy

Také vás v posledních měsících uchvátil seriál Koruna? Pak patříte mezi 29 milionů diváků, kteří s nadšením hltali osudy hlavních hrdinů. Ovšem spolu se seriálem se vyrojila také hromada kritiky, na paškál si brala především nevěrohodnost. Pokud chcete zjistit, co je dílem fikce a co skutečnost, pak vám tato kniha bude skvělým průvodcem. Navíc vás potěší na knihy Dobrovský sleva, se kterou ji můžete pořídit. 

Čtení pro romantické duše

Pokud máte rádi odpočinkové příběhy plné romantiky, pak určitě sáhněte po knize Domek v Irsku od Julie Caplinové. Hlavní hrdinka Hannah se rozhodla změnit svůj život a vyráží do Irska na šestitýdenní kurz vaření. Zastávka v Dublinu jí přinese nejen spoustu nových zážitků, ale také setkání s charismatickým Conorem. Jenže se ukáže, že to, co mělo zůstat v Dublinu, v Dublinu nezůstalo…

Alchymisté a pověsti staré Prahy ožívají

Tedy alespoň na stránkách knihy Kouzlo obsidiánu Petry Martiškové. Alchymisté se totiž stávají nedílnou součástí života mladé zaklínačky Anny a s nimi také jejich elixír mládí, kov přeměněný ve zlato i pradávné proroctví. Podaří se díky nim Anně zjistit, kdo vlastně je a proč se celý temný svět démonů rozhodl, že je nutné ji sprovodit ze světa? Jedno je jisté, aby zachránila sebe i své blízké, musí získat tajemné Obsidiánové zrcadlo…

Detektivní příběh plný napětí

Pokud máte rádi detektivní příběhy, pak si nenechte ujít novinku Lisy Reganové Nečekané přiznání.  Hlavní hrdinka, detektiv Josie Quinnová, vyšetřuje vraždu, ze které je obviněna její kamarádka a kolegyně. Tomu Josie ani na okamžik neuvěří, ale dokáže kamarádku ochránit dřív, než skončí v cele smrti?

Děravé paměti Michala Viewegha

Rádi byste o Michalu Vieweghovi zjistili něco víc? Pak si přečtěte jeho Děravé paměti. Dozvíte se, jak se z nesmělého kluka ze Sázavy stal spisovatel, čím vším si za svůj dosavadní život prošel, kde psal i kolik měl milenek. Knihu sobě i čtenářům nadělil ke svým šedesátým narozeninám. Pokud ještě s koupí váháte, mrkněte na stránku https://buykers.cz, kde najdete slevové kódy nejen na nákup této knihy.

Veronica Roth a její nová fantasy

Nová kniha autorky Divergence s názvem Spřízněni volbou přináší příběh party třicátníků. Ti před deseti lety zachránili svět a jsou neustále pod drobnohledem médií. Hlavní hrdince Sloane se prožité události i po letech vrací ve snech. Když na výročních oslavách vyjde najevo, že dávný nepřítel nezmizel, ale snaží se nastolit svou temnou vládu, je jasné, že poslední boj ještě nebyl dobojován.

Mrazivý thriller

Máte rádi mrazivé napětí? Pak thriller Nejistá oběť od Claire McGowan, bude tou pravou volbou. Hlavní hrdinka Suzi je těhotná a udělala něco hrozného. Platí za to strachem a soužitím na samotě se svým žárlivým manželem. Když se objeví Nora, spřátelí se a Suzi se jí svěří se svým temným tajemstvím. Jenže Nora je jiná, než se zdá. Je možné, že by už předtím věděla, co Suzi provedla?

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kniha, Bílá Voda, Dublin, Michal Viewegh, David Hecl, Kateřina Tučková, Irsko, Veronica Rothová, Lale Sokolov, Auschwitz, Dobrovský, Divergence

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

10 nejnovějších bestsellerů, které stojí za to si přečíst  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.