Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zajímavé nabídky práce pro řidiče v Praze: Co obnáší být kurýrem?

PR článek

S rozvozy zásilek se v poslední době roztrhl pytel. Umožňují to šikovné aplikace, dopravci i samotné firmy, které se zvýšenému objemu online objednávek přizpůsobili. Ale stále je nedostatek kurýrů. Jestliže hledáte práci na full time nebo si chcete jenom přivydělat, pak zkuste práci kurýra.

Práce kurýra je vhodná pro každého, kdo vlastní řidičský průkaz a má rád práci s lidmi. Uživí vás na plný úvazek, ale je to skvělá volba, i když chcete pouze brigádu řidiče. Směny si totiž můžete naplánovat přesně tak, jak potřebujete. Stačí jenom říct, ve které dny a hodiny můžete rozvážet.

Doprava po městě může být jednodušší

V hlavním městě to rozhodně není vždycky jednoduché. Na vytížených tepnách v centru často bývají zácpy, nicméně tento problém zohledňuje aplikace, kterou kurýři při své práci používají. Pomáhá jim optimalizovat trasu, kterou vyhodnocuje na základě reálných dat, a také bere v potaz všechny zásilky, jenž musí kurýr doručit. Tím se celý proces last mile delivery neboli doručení poslední míle stává efektivnějším.

Už jste slyšeli o zónové logistice?

Při řízení městské logistiky využívá např. DODO tzv. zónovou logistiku, která umožňuje rychlejší doručení. Funguje na principu sdílení vozidel i jednotlivých objednávek v rámci konkrétní oblasti. Tím se snižuje jak problém s provozem, tak produkce emisí a v konečném důsledku i cena za doručení.

K platu si můžete vydělat i víc díky dýšku

Pokud budete pracovat na IČO, pak máte možnost vybrat si poměrnou část odměny v průběhu měsíce. Nemusíte tak čekat pouze na jeden výplatní den v měsíci. Kurýři navíc dostávají dýška přímo od zákazníků. Když budete svou práci dělat dobře, tak si při troše štěstí vyděláte ještě víc.

Jste zodpovědní a rádi pracujete s lidmi? Pak je pro vás práce kurýra to pravé

Pro práci kurýra je velmi důležitá komunikace. Věděli jste, že kurýr má velký vliv na to, zda zákazník zopakuje svůj nákup? Se zákazníky budete jakožto kurýr prakticky v neustálé interakci a vaše jednání proto musí být maximálně profesionální. Příjemné vystupování a doručení zásilky v perfektním stavu by mělo být samozřejmostí. Pokud patříte mezi zodpovědné sympaťáky, kteří rádi řídí a komunikují s lidmi a preferují flexibilní práci za dobré peníze, pak je pro vás práce kurýra jako dělaná.

Ohodnoť článek

Štítky Praha, logistika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zajímavé nabídky práce pro řidiče v Praze: Co obnáší být kurýrem?  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.