Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

VIDEO: Stovky fanynek obléhaly okolí Fora Karlín. Čekaly na koncert jejich oblíbence

Každého, kdo ve čtvrtek procházel nebo projížděl ulicemi v okolí Fora Karlín, překvapily stovky fanynek, které postávaly nebo posedávaly v okolí komplexu v Pernerově ulici. Ve Foru Karlín koncertoval Louis Tomlinson, člen kapely One Direction.

„Tady stojíme takhle brzy, abychom měly aspoň trochu solidní místa“

Britský zpěvák Louis Tomlinson, který začínal ve slavné kapele One Direction, do Prahy přijel hned po koncertu v Berlíně. Jeho vyprodaná show byla součástí světového turné, na kterém představuje nové album.

Vstupenky na akci nebyly místenkou, a tak většina fanynek čekala před budovou. „Lístky už máme, tady stojíme takhle brzy, abychom měly aspoň trochu solidní místa,“ uvedla jedna z fanynek ve frontě, která měla přes ramena přehozenou duhovou vlajku LGBT komunity.

Fronta se táhla od Fora Karlín Pernerovou ulicí směrem k Florenci až po křižovatku s Kollárovou ulicí, která je od místa koncertu vzdálená 400 metrů. Některé fanynky čekaly také ve vedlejších ulicích jako Thámova nebo právě Kollárova.

„Je pro nás prostě ikonický“

První fanynky čekaly ve frontě už od středeční šesté hodiny večerní a na místě strávily noc, ty měly nejlepší místa. Další dorazily ve čtvrtek ráno nebo během dne. „Jsme tu až od jedné odpoledne,“ pověděla jedna ze skupiny čtyř dívek, které na koncert čekaly u Žižkovského tunelu.

Stát po stovkách před halou na koncerty už se dnes vidí málokdy. „Je pro nás prostě ikonický,“ svěřily se naší redakci na místě fanynky, které vynechaly školu a přijely z Litoměřic.

Tomlinson ve Foru Karlín zahrál pro tři tisíce fanoušků, které vstupenka vyšla na 990 korun. Po zastávce v Praze bude zpěvák pokračuje do Amsterdamu.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky koncert, show, čekání, fronta, Louis Tomlinson, Forum Karlín, Praha, One Direction, hudební skupina, Berlín, vstupenka, Amsterdam, Florenc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vašek

No nazdar.

Čtvrtek, 31. března 2022, 18:11Odpovědět

Josef Mašek

stojí fronty na západní umělce, ale Hřib a Magistrát o Ukrajinské umělce asi nestrojí, že je Praha nezve na koncerty jako zve západní ikony...je to smutné

Čtvrtek, 31. března 2022, 15:50Odpovědět

VIDEO: Stovky fanynek obléhaly okolí Fora Karlín. Čekaly na koncert jejich oblíbence  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.