Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž zavolal policii kvůli pomatené ženě na střeše. Ta si tam byla jen zatančit

Silvestr byl pro policisty ve službě letos plný kuriozit. Opojná atmosféra příchodu nového roku totiž vedla několik občanů k netradičnímu chování. Zasahovali nejen u tanečnice na střeše nebo hledaného muže, který si zpíval československou hymnu v dětském autíčku, ale také u malé užovky v centru Prahy.

Silvestrovský taneček na střeše

Poslední den roku byl tak slunečný, že leckoho zlákal k tanci. Dvaadvacetiletá slečna v Praze 3 si během odpoledne vylezla na střechu a začala tančit. Jeden ze sousedů si jí všiml, měl ji za pomatenou a zavolal na tísňovou linku.

„Slečna strážníky ujistila, že je zcela v pořádku, drogy nebere a na střechu si přišla jen protáhnout svoje tělo,“ popsala mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Hledaný muž si zpíval v dětském autíčku

To však nebyla jediná bizarní situace, kterou strážníci během oslav příchodu nového roku řešili. Hned dopoledne totiž přijali oznámení o tom, že v supermarketu v Praze 11 se dospělý muž houpe v dětském autíčku a u toho si zpívá československou hymnu.

„Muž své chování zdůvodnil tím,  že má zkrátka dobrou náladu. Při lustraci ale strážníci zjistili, že je osobou hledanou. Chování muže nenasvědčovalo požití alkoholu ani drog,“ uvedla mluvčí a doplnila, že strážníci na místě zjistili, že je muž hledanou osobou.

Had v centru Prahy

Ve stejnou dobu navíc volala na linku 156 žena z Havelské ulice v centru Prahy. Před tamější restaurací totiž podle jejích slov ležel had. Když policisté dorazili na místo, objevili na místě černo-šedou užovku dlouhou asi 25 centimetrů. Užovku vypustili zpátky do přírody.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky silvestr, policie, kuriozity, Praha, střecha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž zavolal policii kvůli pomatené ženě na střeše. Ta si tam byla jen zatančit  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.