Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Pražský policista Jiří Petrášek se stal mistrem Evropy

Šestadvacetiletý pražský policista Jiří Petrášek se zúčastnil Mistrovství Evropy v naturální kulturistice a fitness pořádané v Karlových Varech a získal zlatou medaili v kategorii Mens Physique Novice.

V sobotu 6. listopadu se uskutečnilo v Karlových Varech Mistrovství Evropy v naturální kulturistice a fitness. Klání se zúčastnil i Jiří Petrášek, šestadvacetiletý pražský policista hlídkové služby. Na ME se nominoval v rámci Mistrovství České republiky, které proběhlo o tři týdny dříve v Českých Budějovicích, kde se umístil na druhém místě v kategoriích Mens Physique Novice a Mens Physique Open.

Právě v prvně jmenované kategorii se Jiřímu Petráškovi podařilo zvítězit mezi dalšími deseti závodníky, kdy na druhém a třetím místě skončili soutěžící z Francie, a tak mohla v Karlových Varech zaznít česká hymna. Soutěž poté pokračovala v kategorii Mens Physique Open, kdy pražšký policista obsadil z osmi závodníků druhé místo.

Sám Jiří Petrášek tyto úspěchy řadí mezi své nejlepší v šestileté kariéře sportovce. „My věříme, že nebudou poslední. Další jeho sportovní zastávkou totiž bude Mistrovství světa 2022 pořádané v Praze. Držíme palce,“ dodal policejní mluvčí Jan Rybanský.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky policie, úspěch, kulturistika, Jiří Petrášek, Evropa, Karlovy Vary, mistrovství Evropy, Česko, Francie, České Budějovice, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Pražský policista Jiří Petrášek se stal mistrem Evropy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.