Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: KKCG prodá centrum Bořislavka v Praze, jež nyní za miliardy staví

Skupina KKCG chystá prodej vznikajícího kancelářského a obchodního centra Bořislavka v Praze. Uvedl to server E15.cz na základě vyjádření skupiny. Cenu KKCG neuvedla, ale investice do vzniku centra podle serveru přesáhne tři miliardy korun.

"Příprava prodeje byla svěřena firmě Knight Frank," řekla serveru bez dalšího komentáře mluvčí KKCG Dana Dvořáková. Zájem o centrum bude podle ředitelky Knight Frank Zdenky Klapalové značný. "Jedná se o naprosto výjimečný prémiový produkt. Trofejní budově bude odpovídat i cena, neboť na trhu srovnatelné produkty chybí," uvedla. Očekávanou cenu ale neupřesnila.

Připravovaná transakce je podle E15.cz takzvaný forward sale. Případný kupec tedy nezíská nemovitost hned, ale až později, například po dokončení stavby.

Centrum Bořislavka bude stát nad stejnojmennou stanicí metra u Evropské třídy v Praze 6. Stavba začala loni v dubnu a skončit má podle serveru v první polovině roku 2021. Po dokončení nabídne centrum 24 tisíc metrů čtverečních kancelářských ploch a 8600 metrů čtverečních ploch pro obchody.

Developerem stavby je firma KKCG Real Estate, která má ve skupině KKCG na starosti komerční a rezidenční development a facility management, tedy výstavbu, rozvoj i správu budov. Skupina KKCG působí také v energetice, loteriích či turistice.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Bořislavka/Petr Solar

Štítky ČR, reality, stavby, KKCG, Praha, Bořislavka, KKCG Real Estate a.s., E15

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: KKCG prodá centrum Bořislavka v Praze, jež nyní za miliardy staví  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.