Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Praha je město kultury a příležitostí, říká anglická herečka Rosamund Pike, která nyní v hlavním městě žije

Britská herečka Rosamund Pike, která je známá například z bondovky Dnes neumírej, se kvůli natáčení seriálu The Wheel of Time přesunula spolu se svou rodinou do Prahy. V Česku žije už rok a půl. Kromě Prahy navštívila také Český Krumlov, o kterém se zmínila také v populární show Jimmyho Kimmela.

Pike v Praze natáčí seriál The Wheel of time

Rosamund Pike zazářila například po boku Pierce Brosnana, kde ztvránila jednu z bondgirl. Diváci ji také mohou znát z filmů Zmizelá, Smrtihlav či Johnny English se vrací.

Momentálně v Praze natáčí seriál The Wheel of time, kvůli kterému se do metropole přistěhovala. Seriál začala natáčet již v roce 2019, jenže kvůli epidemii koronaviru byla produkce loni na jaře pozastavena. Obnovena byla poté v září, ale po měsíci se muselo opět přestat natáčet. Herečka po celou dobu spolu s manželem a se dvěma syny zůstala v Praze.

Před několika dny byla hostem americké show Jimmy Kimmel Live, kde se jí moderátor ptal na život v Praze a zážitky z České republiky. „Praha je město kultury a příležitostí. Je ve středu Evropy, takže je perfektní pro výlety autem. Několik zajímavých míst už jsme prozkoumali,“ popsala.

Ohodnoť článek

Foto repro YouTube

Štítky film, herečka, Anglie, Rosamunde Pike, Praha, Rosamund Pikeová, herec, The Wheel of Time, Jimmy Kimmel, kultura, Česko, Dnes neumírej, Český Krumlov, Pierce Brosnan, pandemie covidu-19, hlavní město

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Praha je město kultury a příležitostí, říká anglická herečka Rosamund Pike, která nyní v hlavním městě žije  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.