Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Po ledovce přijde sníh. V Praze může nasněžit až 25 centimetrů, varují meteorologové

Zatímco v platnosti stále zůstává varování meteorologů před ledovkou, přibyla k ní další výstraha. Od dnešní šesté hodiny večerní do zítřejšího poledne by v Praze mělo napadnout až 25 centimetrů nového sněhu. Meteorologové varují před komplikacemi při chůzi, v dopravě nebo zásobování.

Až 25 centimetrů nového sněhu

Nová sněhová pokrývka by Prahu měla pokrýt od dnešní šesté hodiny večr do pondělního poledne. Místy může podle meteorologů napadnout 10 až 25 centimetrů nového sněhu, a tak se očekávají komplikace při chůzi, v dopravě, zásobování a podobně.

Meteorologové varují také před mokrým sněhem, který může způsobit škody na stromech a lesním porostu, drátech elektrických vedení a výpadky v energetice. Pokud dnes lidé někam pojedou, měli sledovat dopravní zpravodajství, jet velmi opatrně a nezapomenout na zimní výbavu, při cestách do hor pak ani na sněhové řetězy. Toto varování platí pro většinu republiky.

Varování před ledovkou

Od sobotního do nedělního večera platí varování před ledovkou, která se bude velmi pravděpodobně vyskytovat nejen v Praze, ale téměř na celém území naší republiky. Meteorologové varují před problémy v dopravě a nebezpečím úrazů, ke kterým může dojít při uklouznutí.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto commons.wikimedia.org

Štítky počasí, sníh, varování, Praha, ledovka, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po ledovce přijde sníh. V Praze může nasněžit až 25 centimetrů, varují meteorologové  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.