Počasí dnes23 °C, zítra24 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pražané už nechodí do čistírny, ale perou online

PR článek

Díky Koronaviru se všechno řeší online, omezuje se lidský kontakt a lidé už pomalu nevycházejí z domu. Věděli jste, že mimo nakupování a objednávání jídla můžete online i vyprat? Vyzkoušejte čistírnu a prádelnu Cleany.cz.

Svět se neustále zrychluje a volného času ubývá. Zjednodušování si práce je lidskou přirozeností. A tak vznikl nápad na usnadnění procesu praní a žehlení pro lidi, kteří na něj nemají čas. Stojí za ním jeden ze zakladatelů startupu a CEO Cleany.cz Hanuš Zvolský.

Jak vyprat on-line?

Na webu Cleany.cz si ve formuláři vyberete typ oblečení a počet kusů, které chce vyčistit. Nemusíte si lámat hlavu s materiálem nebo délkou kousku. Například vyčištění dámské sukně stojí stejně, ať je bavlněná či džínová a dlouhá nebo krátká.

V jedné objednávce můžete mít klidně více různých kousků. Vyčistit můžete třeba koberec spolu se sakem a potahem na pohovku. Počet kusu na objednávku není omezen. Zkušený personál každou objednávku roztřídí a pošle do specializovaných čistíren, po dokončení čištění se opět objednávka sjednotí a doručí zákazníkovi.

Na webu si jednoduše vyberete, co chcete vyčistit

Oblečení není potřeba nijak speciálně připravovat, stačí ho dát do igelitové tašky, či plastového pytle. Případně je možné si vyžádat přepravní obal od kurýra.

Kurýr poté ve stanovený čas zazvoní na zvonek a objednávku si převezme. Až bude vše čisté a vyžehlené opět jí doručí zpět až k vašim dveřím.

Spolehlivé, rychlé a kvalitní služby

Velkou výhodou služby je především její rychlost, kurýr může být u vás už do 90 minut od objednání. Některé kousky Cleany.cz čistí opravdu rychle. Vyčištěné oblečení může být zpět už do 24 hodin. Rychlost si pochvalují hlavně manažeři, kteří potřebují rychle vyčistit oblek nebo košili.

Ti však nejsou zdaleka jediní, kdo službu využívají, často si tak práci ulehčují hospodyňky během generálního úklidu, které potřebují pomoci s čištěním kusových koberců nebo praním po dovolené či dětském táboře.

Vedle rychlosti služeb je důležitá také kvalita. Oblečení svěřují do rukou jen ověřeným profesionálům. Cleany.cz si vybírá pouze čistírny, které používají eco-friendy technologie šetrné k oblečení i k životnímu prostředí a jsou členy Asociace čistíren a prádelen (APAČ).

Kolik stojí online čistírna?

Ceny se neliší od těch, které si účtují kamenné čistírny v Praze. Je to možné díky propracovanému systému, který efektivně využívá volné kapacity čistíren i kurýrů. Už během objednávky zákazník vidí konečnou cenu.

Startup Cleany.cz funguje na trhu druhým rokem a obliba jeho služeb neustále roste, a není se čemu divit. Věci do čistírny lze poslat klidně z mobilu na cestě do práce. Což zákazníkům šetří čas, kterého se jim často nedostává.

Ohodnoť článek

Štítky čistírna, Cleany, startup, oblečení, prádelna, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pražané už nechodí do čistírny, ale perou online  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.