Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

VIDEO: Podívejte se, jak vybrat nejlepší rozvážený oběd

PR článek

Nastalo náročné období. Stíhat starost o děti a být jim zároveň kuchařem nebo kuchařkou i učitelem nebo učitelkou a k tomu ještě zvládat práci z domu, to je opravdu těžké. Naštěstí existuje velké množství rozvozových služeb, které vám jídlo dovezou až domů. Jak si ale vybrat tu správnou službu?

Dávat si jídlo od velkého rozvozce není vůbec jistota
První co nás napadne je samozřejmě zadat adresu velkých rozvozových služeb a vybrat si z plejády různých restaurací. Dopravce však v tomto případě nemá s restaurací nic společného a svojí provizí jí ještě bere na hůl. Teplá jídla k zákazníkovi navíc dorazí v nejisté kvalitě.

Nákup obědů přímo u provozovatele
Další variantou je nákup oběda přímo u restaurace nebo jídelny, která jídlo vyrobila. O nutné podpoře pro tento segment se teď mluví hodně. Tato tíseň však dopadla také na provozovatele zaměstnaneckých stravování a jídelen.

Oběd na kliknutí od provozovatele stravování pro zaměstnance České televize
Firma provozující stravování třeba v televizi nebo centrále ČSOB rozjela už na jaře svůj vlastní e-shop www.obednakliknuti.cz. Jídlo je sice nutné objednat již den předem do 22:00 hodin, ale strávník má jistotu kvality. Oběd je uvařen ráno v den závozu. Čerstvý je šokově zchlazen, což zaručí tu nejlepší kvalitu při pozdější regeneraci. Rozdíl je znatelný.

Velmi dobře hodnocené obědy
Zaměstnanci i zaměstnavatelé jsou kvalitou jídel od tohoto provozovatele doslova nadšení. Oceňují nápaditost klasických receptů, dochucenost jídel i kvalitu surovin. Jde doslova o revoluci jídel běžného zaměstnaneckého stravování, které si teď může kdokoliv dopřát za velmi dostupné ceny. Pozitivní recenze přicházejí například také od těch nejpřísnějších recenzentů jako je youtuber Jdeme Žrát.

Ochutnejte rozdíl
Prostě to musíte také ochutnat a máte jistotu, že v tomto případě se opravdu nespálíte. Jste už jen jeden klik od zítřejšího kvalitního oběda. Oběda od www.obednakliknuti.cz

Ohodnoť článek

Štítky jídlo, oběd, rozvoz, Praha, restaurace, Česká televize, Československá obchodní banka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Podívejte se, jak vybrat nejlepší rozvážený oběd  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.