Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

ANKETA: Kontroly na Náplavce. Legitimní opatření, nebo jen "buzerace"?

Policisté provádějí na pražské Náplavce každodenní preventivní kontroly. Ty se zaměřují mimo jiné na pouliční kriminalitu, požívání alkoholu mladistvými a rušení nočního klidu. Video, které policie umístila na sociální sítě, vyvolalo diskuzi. Podle některých diskutujících jde jen o šikanu. Hlasujte v anketě.

„Připomíná mi to šikanu“

Podle policie probíhají kontroly na Náplavce pro bezpečí všech návštěvníků tohoto populárního místa. „Pořád se říká, že policie nemá dost lidí. Podle všeho máme hromady lidí, když můžeme buzerovat lidi na Náplavce, aby ukazovali občanky. Nedovedu si představit, že mi policajt jen tak řekne o občanku, protože se mu chce. Už jen ta myšlenka mě vytáčí, připomíná mi to totiž šikanu,“ píše diskutující Marek Valík.

Kontroly budou pokračovat

„Dobrá práce! Konečně můžu jít na náplavku, když mě tam nebudou ohrožovat středoškoláci s půl promile,“ píše ironicky uživatel Dalibor Dalibor. Někteří diskutující jsou však za kontroly rádi. „Hlídejte, u nás nehlídají, taky by měli,“ napsala Libuše Janotová.

Policie plánuje v kontrolách pokračovat i v následujících letních dnech. „Z důvodu přetrvávající popularity místa v těchto kontrolách budeme pokračovat i nadále,“ uvedla policie na sociálních sítích.

Jsou podle vás policejní kontroly na Náplavce v pořádku?

Celkem hlasovalo381 čtenářů

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky anketa, náplavka, kontroly, Praha, policie, šikana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ANKETA: Kontroly na Náplavce. Legitimní opatření, nebo jen "buzerace"?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.