Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte pobyt pro dvě osoby na dvě noci v Hotelu Budweis

PR článek

Stojí v centru města – v klidném a romantickém místě slepého ramene řeky Malše. Hotel Budweis v Českých Budějovicích je stálicí, do které se vracejí lidé z celého světa. Vy si pobyt v něm budete moci užít zcela zdarma, tedy pokud správně odpovíte na otázku na konci článku a budete mít štěstí pro slosování.

Hotel Budweis vznikl přestavbou bývalého mlýna ze 14. století. V restauraci je dodnes zachována původní studna. Místo má úžasnou atmosféru, zároveň je skvělým výchozím bodem pro procházky po městě, stejně tak výlety do okolí – v dojezdové vzdálenosti jsou mimo jiné Český Krumlov, Hluboká nad Vltavou, Třeboň nebo Novohradské Hory. Zkrátka lokality, které z vaší dovolené udělají nezapomenutelný zážitek.

Pokud rádi jezdíte na kole, nemusíte si ho vozit s sebou. Hotel má svou půjčovnu i úschovnu, stejně tak vlastní tenisový kurt s umělým povrchem. Parkování je možné venku nebo v garáži. 

Celkově Hotel Budweis disponuje 60 dvoulůžkovými pokoji. Znamená to, že cílí především na jednotlivce a páry. A pokud se zde zamilovaným párům zalíbí, mohou zde jednou uspořádat třeba i svatbu. Hotel je uzpůsoben pro pořádání rodinných či firemních akcí, takže problémem nejsou kromě zmíněných svateb oslavy narozenin, abiturientské večírky, školení či konference. Malý salónek má maximální kapacitu 30 osob, konferenční sál má kapacitu 80 osob.

Za zmínku bezesporu stojí také restaurace hotelu, která je oblíbeným cílem i celé řady Budějčáků. Prosluněná terasa a dobré jídlo, kombinace, která prostě člověku vykouzlí úsměv na tváři.

Zkrátka… chystáte-li se do Českých Budějovic, ubytování v Hotelu Budweis vás jistě nezklame. A pokud přemýšlíte nad letní dovolenou, vezte, že tady jste na správné adrese, protože jižní Čechy jsou bezesporu nádherným místem.

No a slíbená soutěž? Jdeme na ni! Soutěžíme o pobyt pro dvě osoby na dvě noci.

Stačí jen do středy 17. června správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Z jakého století pocházel mlýn, který byl přestavěn na Hotel Budweis?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Štítky soutěž, pobyt, České Budějovice, Hotel Budweis, Malše, Český Krumlov, Hluboká nad Vltavou, Třeboň, Novohradské hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte pobyt pro dvě osoby na dvě noci v Hotelu Budweis  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.