Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Mladík popíjel s přáteli u kyvadla na Letné. Spadl z pěti metrů a skončil v péči záchranářů

Mladík popíjel s přáteli u kyvadla v Letenských sadech, následně spadl z pětimetrové výšky. Strážníci mu poskytli první pomoc a předali ho záchranářům.

K pádu muže z římsy kyvadla v Letenských sadech vyjížděly dvě hlídky městské policie. Případ se stal v pátek 8. května krátce před druhou hodinou ranní. Při příjezdu strážníků muž ležel uprostřed skupinky přátel, byl při vědomí a komunikoval, neměl žádná viditelná zranění. Vzhledem k charakteru pádu, strážníci jeho tělo zafixovali, hlídali mladíkovy životní funkce a zajistili tepelný komfort pomocí izotermické folie. Následně si mladíka přebrali záchranáři.

Popíjel s přáteli

Muž vypověděl, že při popíjení s přáteli seděl na římse kyvadla, a když se zvedl, zavrávoral a spadl na betonové schodiště pod kyvadlem. „Během ošetření poskytli strážníci záchranářům potřebnou součinnost s manipulací a přenosem pacienta do sanitního vozu. Muž byl následně převezen k podrobnému vyšetření do nemocnice," uvedla mluvčí městské policie Jiřina Ernestová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Městská polcie hl. m. Prahy

Štítky Letná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladík popíjel s přáteli u kyvadla na Letné. Spadl z pěti metrů a skončil v péči záchranářů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.