Počasí dnes31 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Užijte si kempování v srdci Lipna nad Vltavou

PR článek

Doba prázdnin, dovolených odstartovala a pokud se rozmýšlíte, kam vyrazit s celou rodinou pod stan, obytným autem nebo karavanem, vyrazte k jihočeskému moři, konkrétně do kempu Modřín v Lipně nad Vltavou!

Tento kemp v srdci samotné obce najdete přímo na břehu lipenského jezera a díky své poloze i blízkosti mnoha zážitků, nabízí jedinečnou kombinaci vyžití pro rodiny s dětmi i dvojice. Okolní šumavská příroda vás nadchne a výlety ať už na kole nebo po svých vás dostanou do té správné pohodové nálady.

Plocha kempu je rozdělena na několik sektorů, takže si zde vybere určitě každý. Ať už chcete místo s elektrickou přípojkou, bez, přímo u vody a soukromé pláže, v blízkosti animačních programů pro děti, kousek od restaurace Grill Modřín apod. K dispozici je přes 229 míst s elektrickou přípojkou na 230 V. Pokud milujete glamping, můžete se ubytovat i v jurtách. Doporučuje se včasná rezervace. Jurty bývají hlavně v letních měsících velmi žádané.

Obrovským bonusem pro rodiny s dětmi jsou animační programy pro ubytované hosty zdarma. O malé i větší ratolesti se po celý den šest dní v týdnu stará profesionální animační tým a nechybí ani maskot Rodinného areálu Lipno, lišák Fox. Na programu jsou tematické dny, soutěže, vyrábění, diskotéky a mnoho dalšího.

Peníze ušetříte už samotným ubytováním se zde, protože za každý den pobytu v kempu získáváte zdarma vstupy na atrakce v okolí. Například vstupy do Aquaworldu Lipno, nebo volné vstupenky na Stezku korunami stromů a do Království lesa. Tyto zážitky jsou doslova na dosah a pokud se rádi procházíte, dojdete k nim za 45 minut pěšky, nebo můžete využít místní Stezkabus a lanovou dráhu Lipno Express.

Přímo v areálu najdete půjčovnu šlapadel, paddleboardů a dalšího sportovního vybavení. Dále charge box na dobíjení mobilních telefonů, sportovní i dětské hřiště na stolní tenis, beach voleyball, minifotbal nebo pétanque. Kdo bude potřebovat vyčistit oblečení, součástí jsou pračky a sušičky.

V kempu Modřín naleznete i servisní místo pro obytná auta, výlevku chemických WC a mnoho dalšího. Ubytovat se zde můžete i s domácími mazlíčky.

Komu by nestačilo vyžití přímo v kempu, pár kroků od kempu leží Rodinný areál Lipno, kde naleznete mnoho zážitků, včetně gastronomických. Stezku korunami stromů, Království lesa, lanový park, naučnou stezku k ovčínu, sjezdové koloběžky, půjčovny kol, elektrokol, inline bruslí, Singltrack, Bikepark, Aquawolrd se saunou a mnoho dalšího. Z gastronomie doporučujeme vyzkoušet stylovou restauraci Stodola, bistro Kramec a cukrárnu Povidloň. Ta je známa  výrobou zákusků, ale i zmrzlin z těch nejlepších surovin.

Více informací zjistíte a pobyt si rezervujete na campinglipno.cz a pro plánování cyklo výletů nezapomeňte využít největší plánovač na Lipensku kolemkolem.info.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Lipno, kemp, prázdniny, glamping, karavan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Užijte si kempování v srdci Lipna nad Vltavou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.