Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Unikátní český vynález uzdravující vodu. Jednotku Stabfor využijí domácnosti i firmy

PR článek

Naprosto jedinečná technologie. Těmito slovy představují Tadeáš Nováček a Pavel Vasko z firmy New Human Solution s.r.o., která sídlí v Boršově nad Vltavou, nový systém stabilizace vody s názvem STABFOR®. O co jde? Čím je tato jednotka unikátní? Více v rozhovoru.

Můžete jednoduše představit, co je jednotka STABFOR®?
Jedná se o technologii, která upravuje, uzdravuje vodu. A to bez použití chemie. Jedinečná je v tom, že se nejedná o filtr, ale průtokové zařízení, které řeší nejenom vodu z kohoutku, ale v celé domácnosti. Montuje se na přívod vody do objektu. Pracuje na čtyřech základních principech – UV záření typu C, nanočásticích, vířivé technologii a posvátné geometrii. Voda se díky tomu všemu v podstatě stabilizuje a energetizuje. Když si ji natočíte z kohoutku, vydrží vám klidně i tři měsíce čistá, což je při běžné vodě nemyslitelné. Také bychom měli zmínit, že jednotka přeměňuje chlor na oxid chloričitý.

Co znamená posvátná geometrie?
Nejde o nic ve spojitosti s církví. (úsměv) Není to každopádně žádná novinka. Naopak. Už Platon popsal posvátnou geometrii. Dnes už se na ni trošku zapomíná, což je škoda, protože se jedná o jeden z principů, jak funguje vesmír. Má větší energický potenciál. Ale to odbočujeme… doporučujeme mrknout na Youtube, kde jsou na toto téma zajímavá videa.

Jaký je hlavní argument, proč by si lidé měli STABFOR® pořídit?
Dnes už lidé ví, že v běžném obchodě většina potravin nepatří do kategorie zdravé potraviny. S vodou je to stejné. Už víme, že z kohoutku dostáváme vodu, ale ne vždy je pro nás plně vhodná a přírodně čistá. Proto se vyrábějí různá zařízení na úpravu vody. Ano, kdysi to vypadalo, jak je chemie super, že postřiky na polích jsou úplně v pořádku a tak dále. Alespoň nám to tvrdili. Jenomže to není zdravá cesta. Zdravá voda je pak základ. Právě STABFOR® odstraňuje mikroorganismy z vody a harmonizuje její energie. Voda, která projde tímto průtokovým zařízením, je výjimečně kvalitní, stabilní a mikrobiálně čistá dlouhou dobu. Je to vážně naprostý unikát a ideální řešení.

Mimochodem není alternativou za vodu z kohoutku balená voda?
Pokud můžeme doporučit, tak když už kupujete balenou vodu v obchodech, dejte přednost sklu před plastem. Jen co se týká energie, tak při našich testech voda v plastu vydržela sedm dní, poté docházelo k znehodnocení. Ve skle je výdrž násobně delší. Co do kvality je voda ošetřená našimi technologiemi nesrovnatelná s klasickou vodou z kohoutku i s balenou.

Pokud to dobře chápu, Stabfor není řešení jen z hlediska pitné vody…
STABFOR® je zařízení, které se montuje na přívod do objektu, což znamená, že tím prochází veškerá voda. I se s ní sprchujete, což je obrovská deviza, protože filtry většinou bývají za nebo před kohoutkem. Znamená to, že ji pijete, ale už se s ní nesprchujete. Přitom pokožka je největší lidský orgán, který chrání tělo. Pokožkou dýcháme, proto by se neměla podceňovat. Jenom pro zajímavost – když si představíte starý barák, tak letité rozvody v něm jsou zanesené bakteriemi, řasami a tak dále. Vy už vidíte jen čistou vodu, ale kdybyste rozřízli trubky… no, nechtěli byste to už pít. (úsměv) Jednotka má takovou informaci, že se v ní bakterie nemnoží. Ničí je. Zajímavostí je, že jak voda proudí potrubím, tak ho za dva tři měsíce úplně pročistí. Jinými slovy – na začátku je voda nesrovnatelně lepší, než jak jsou lidé zvyklí, ale za tři měsíce je to ještě větší skok. Někdo může říct, že to, co rozloží, pak vypijeme. To je pravda, jenomže ona to rozloží na základní stavební jednotky, které pak přijmeme jako živinu, nebo vyloučíme jako odpad. Neublíží nám to. Někoho může zaujmout i přesah do životního prostředí, protože voda je nakódovaná tak, že má funkci čištění i posléze, kdy jde ven z baráku. Čistí vodu v přírodě, v řekách, potocích… Má to i vliv na rostliny, což víme např. z pokusu, kdy se zalévala zahrádka chlorovanou pitnou vodou z řádu a tou samou vodou prošlou naší jednotkou. Rozdíl byl skutečně ohromný. Pro nás osobně to má prostě fajn přesah, kdy víme, že produkt pomáhá přírodě.

Skutečně se jedná celosvětově o ojedinělou technologii?
Skutečně. Existující konkurence, ale neumí všechny tyto funkce v jednom zařízení. Naše největší výhoda spočívá v kombinaci mnoha originálních technologií včetně nanočástic, které dávají vodě energii a zároveň se nikam neuvolňují.

Kdo je autorem tohoto vynálezu?
Pan Zdeněk Čermák, který se vodou zabývá 30 let.

Všechno to zní pěkně, ale můžou si lidé takový výrobek dovolit?
Samozřejmě se jedná o investici, ale je cenově dostupná.

Kde mohou zájemci STABFOR® koupit?
Nejsme v žádných kamenných prodejnách. Chceme mít s klienty-zákazníky osobní kontakt, chceme je s naší technologií seznámit. Je to specialita, která většinou takový přístup vyžaduje. Rozhodně nejdeme cestou, kdy se chceme lidem vnucovat. Hodláme jim jenom předat relevantní informace. Technologie je nová, v prodeji teprve od loňského roku, takže se určitý vývoj dá očekávat. Pokud se nám ozve obchod, že by se chtěl STABFOR®u věnovat, je možné, že se domluvíme. Nyní ale jde vše přes nás, proto doporučujeme navštívit naše stránky, nebo nám třeba poslat maily na adresy tadeas.novacek@newhumansolution.com či pavel.vasko@newhumansolution.com. Můžete i zavolat na 721 822 482.

Mluvíme o bytech či domech, ale co třeba panelové domy, nebo rovnou firmy?
Máme několik typů velikostí podle průtoků vody. Malá vystačí i na dvougenerační dům, většími pak dokážeme řešit právě celé činžovní domy, kde je taková instalace možná po domluvě společenství vlastníků, díky čemuž budou mít všechny byty kvalitní vodu. I pro průmysl máme řešení. Už jen tím, že se ušetří na servisu chladících okruhů, poplatkům za odpadní vody apod. pokud tedy mluvíme o velkých výrobách.

Produkt se prodává od loňského roku, jaká je první zpětná vazba?
Skvělá. Naplňuje očekávání. Lidé jsou nadšení, nepřeháníme, když řekneme, že nemáme jedinou negativní zpětnou vazbu. Ostatně na reference se mohou zájemci podívat na našich stránkách.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky vynález, voda, zdraví, Stabfor, technologie, Boršov nad Vltavou, geometrie, energie, Zdeněk Čermák, YouTube

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Unikátní český vynález uzdravující vodu. Jednotku Stabfor využijí domácnosti i firmy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.