Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Prezident se do vily na Hradě přestěhuje v létě, víkendy bude trávit v Černoučku

Prezident Petr Pavel se s manželkou Evou do Lumbeho vily na Hradčanech přestěhují během léta. Interiéry nechali upravit, nelíbilo se jim totiž vybavení, které tam měla Ivana Zemanová. O víkendech budou jezdit do Černoučku na Litoměřicku, kde zatím bydlí.

O stěhování Petr Pavel dnes promluvil v rozhovoru pro CNN Prima News. „Je to záležitostí několika posledních týdnů,“ řekl Pavel. Zmínil také, že objekt vyžadovala některé drobné úpravy. 

Už v březnu v podcastu Podhradí uvedl, že budou chtít vyměnit nábytek a vymalovat, aby vila působila veseleji. „Z hlediska bezpečnosti je to optimálně zajištěno. Bohužel vnitřní výbava, třeba černým lesklým nábytkem, tmavě vymalované stěny, je opravdu trochu depresivní,“ řekl Pavel v podcastu. „Možná se tam Ivana Zemanová cítila dobře, ale moje žena se tam dobře necítila,“ dodal. 

Zemanová ve vile žila, když její manžel Miloš Zeman pobýval na zámku v Lánech. 

„Počítáme s tím, že teď v létě se tam částěčně přestěhujeme a v době pracovního týdne budeme tam, abychom nemuseli každý den dojíždět tam a zpátky,“ vysvětlil Pavel. Pavel s manželkou bydlí v obci Černouček na Litoměřicku. Tam chce také o víkendech z Prahy jezdit. 

Ohodnoť článek

Foto Pražský hrad

Štítky prezident, Lumbeho vila, stěhování, nábytek, úprava, Černoušek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prezident se do vily na Hradě přestěhuje v létě, víkendy bude trávit v Černoučku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.