Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Šampon, rohlík i nabíječka. Zboží se k vám nyní přes Wolt Market dostane do 30 minut po celé Praze

PR článek

Procházet se uličkami obchodu a plnit nákupní košík není vždy to, co bychom ve svém volném čase ocenili. Co takhle raději udělat nákup z pohodlí domova, který máte u dveří do 30 minut? To není sci-fi, ale služba Wolt Market.

Wolt Market otevřel novou pobočku a pokrývá nyní celou Prahu. Pobočky se tak nachází v Holešovicích, na Smíchově, Žižkově a v Michli. Výběr zahrnuje téměř 3 500 produktů včetně čerstvých i trvanlivých potravin, drogerie či dalšího spotřebního zboží. Ze všech pražských poboček Wolt Market je možné objednávat každý den od 8:00 do 24:00, a to s průměrnou dobou doručení do 30 minut.

K příležitosti otevření pobočky v Michli navíc všichni, kdo zadají kód WMMICHLE, získají dopravu za 19 Kč a slevu 300 Kč na první objednávku.

Nezbytnosti do kuchyně, ale i dobroty jen tak na chuť

Online tržiště Wolt Market obsahuje nejoblíbenější sortiment a značky napříč všemi kategoriemi – od čerstvých potravin přes nápoje až po balené a mražené výrobky. Ať už hledáte ingredience na pečení, mražené či čerstvé produkty nebo se chystáte připravovat asijské speciality, v nabídce zaručeně najdete vše, co budete potřebovat. Nechybí produkty Unileveru, Icelandu ani menších a lokálních dodavatelů Zrno Zrnko a Kro Kitchen, lokální pivovary či farmářské výrobky od Sklizeno. Zákazníci se tak mohou spolehnout na kvalitní sortiment a zároveň si užít novinky, které u konkurence jen tak nenajdou. Do nabídky bude brzy přidán také výběr tabákových výrobků.

A pozor, v září navíc probíhá akce „Září plné slev” se slevami až 50 %, tak ji nepropásněte. V oblíbené sekci “Limitovaná nabídka” zase najdete poslední kusy zboží za zvýhodněnou cenu a pokud chcete šetřit peněženku i planetu, vybírejte ve stálé sekci “Neplýtvejme společně”.

Veganská strava, fitness výživa i vitamíny

Pokud dáváte přednost rostlinné stravě, již dávno neplatí, že musíte výrobky složitě shánět přes specializované prodejny a zdlouhavě čekat, než se k vám dostanou. Wolt Market nabízí širokou nabídku, ze které si lehce sestavíte lahodné menu podle vašich představ. Za poslední měsíce služba Wolt Market například zdvojnásobila sortiment veganských produktů a pochutnat si tak můžete třeba na rostlinném steaku od Garden Gourmet nebo hrachových klobásách od Well Well. Nechybí ale ani sýrové pochutiny Bedda, jogurty Alpro či dezerty od Emco. Samozřejmostí je čerstvé ovoce a zelenina v bio kvalitě. Součástí nabídky jsou také produkty pro zákazníky, kteří vyhledávají bezlepkovou, bezlaktózovou nebo například proteinovou stravu. Služba Wolt Market přidala také kategorii fitness výživy a vitamínů a nabízí tak více než 200 produktů od značek GymBeam a Biotech.

Potřeby do domácnosti, péče o děti i domácí mazlíčky

V nabídce Wolt Market dále najdete jak drogerii pro každodenní fungování domácnosti a vše pro péči o děti, tak ty nejnovější kosmetické vychytávky – a to vše na jednom místě. Ať už vám tedy doma dojdou kapsle do myčky, gel na nádobí nebo třeba prací prášek, toaletní papír či další nezbytnosti, nemusíte čekat do druhého dne. Vše můžete mít v mžiku u dveří domova. Wolt Market pomůže také s péčí o celé tělo, a to díky produktům značek Nivea, Garnier, Dermacol, Always a další. A už není potřeba kupovat produkty “do zásoby” ani v oblasti péče o děti. Do 30 minut vám totiž kurýři dovezou třeba plenky Pampers, Huggies, Bella Panda, ale i produkty od Johnson's, Sebamed či Schauma. V nabídce pak nechybí ani výživa od Nutrilon, ale i Sunar, Hamánek, Hipp, Pumpkin organics, Sunárek, Kubík a další.

Elektronika, květiny a mnohem víc!

Sháníte dárek, květinu nebo něco sladkého? Ve Wolt Marketu najdete velký výběr dárkových boxů, bonboniér i luxusních růží Million Roses. Došly vašim dětem sešity nebo jiné školní potřeby? Nebo třeba papír do tiskárny? V sekci se školními a kancelářskými potřebami najdete vše, co potřebujete. Nejen v podzimních měsících se pak může hodit také sekce “Lékárna”, ve které je dostupné vše od náplastí přes antigenní testy po respirátory. Wolt Market ale nezklame ani ty, kdo nechali v práci nabíječku, ztratili datový kabel nebo se jim vybily baterie v ovladači!

Wolt Market je tedy poctivě připraven snadno a rychle k vám dopravit všechny nezbytnosti, které každodenně používáte. S pomocí modrých kurýrů vám je totiž do 30 minut doručí až k vašim dveřím. Ušetříte tak nejen váš čas, ale také finance – a to navíc z pohodlí domova. Stačí to jen vyzkoušet, uvidíte sami.

Ohodnoť článek

Štítky Wolt, Wolt Market, Online tržiště, Praha, domov, výživa, Michle, strava, Žižkov, Smíchov, Holešovice, Unilever, Nivea

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šampon, rohlík i nabíječka. Zboží se k vám nyní přes Wolt Market dostane do 30 minut po celé Praze  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.