Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Výstavišti dnes začíná třídenní festival Metronome Warm Up. Zlatým hřebem bude Morcheeba

Na holešovickém Výstavišti dnes začne třídenní festival Metronome Prague Warm Up 2021. Měl by být předzvěstí festivalu Metronome Prague přesunutého kvůli pandemii koronaviru na 23. až 26. června příštího roku. Zlatým hřebem letošní akce je podle pořadatelů britská kapela Morcheeba, která se do Prahy vrací po dvou letech. V neděli program zakončí pocta Ivanu Královi. Třídenní festival nabídne více než 30 hodin živé hudby v podání více než 30 interpretů.

Návštěvníky festivalu čeká hlavní scéna s půlkruhovým zastřešením, která bude umístěna v prostranství Křižíkovy fontány a na kterou je třeba kupovat vstupenky. Druhá scéna Open stage bude volně přístupná, návštěvníci ji naleznou v parku za Křižíkovými pavilony. Další zastřešenou scénou je Pulse, v níž budou afterparty. Areál festivalu tradičně nabídne i jídlo a pití.

Dnešní program začíná po 14:00 a uvede ho hudební duo z Orlických hor, které si říká Mezi patry klid a které je ovlivněné současnou elektronickou scénou. Po nich přijde Carya, dvojice Martina Smělíka a Barbory Gajdošové, skladatelka zpěvačka, klávesistka a producentka Anna Vaverková a poslední reprezentantkou domácí scény bude DJka Barbora.

Z Německa přijíždí DJka BEC, původně z Velké Británie, po ní vystoupí jako hlavní hvězda prvního večera HOSH, německý producent a DJ, který je podle pořadatelů pomyslným pilířem undergroundové světové taneční hudby.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Metronome Prague Warm Up

Štítky pop, hudba, festival, Metronome, Výstaviště Praha, pandemie covidu-19, Ivan Král, Metronome Festival, Morcheeba, Praha, hudební skupina, Německo, Velká Británie, Orlické hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Výstavišti dnes začíná třídenní festival Metronome Warm Up. Zlatým hřebem bude Morcheeba  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.