Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

PůlMetronome je tu. Na pražském výstavišti o víkendu vystoupí Tata Bojs nebo Kapitán Demo

Oblíbený pražský festival Metronome Prague se letos nemohl uskutečnit v plném rozsahu a svůj program kompletně přesunul na příští rok. Fanoušky však organizátoři potěšili edicí s názvem PůlMetronome. Ten se rozjede naplno v rámci unikátního multikulturního projektu Praha Září na Výstavišti v Praze, a to od dnešního dne až do soboty.

PůlMetronome bude na holešovickém výstavišti probíhat od čtvrtka 17. do soboty 19. září. Organizátoři PůlMetronome festivalu lákají na české a slovenské hudebníky. Vystoupí Tata Bojs, Kafka Band, Kapitán Demo, Ventolin (DJ set), 7krát3, Bad Karma Boy, David Pomahač, FVLCRVM, Hard to Frame, Monika Načeva a Zdivočelí koně, Ohm Square, Tetris DJs, The Atavists. Ze Slovenska dorazí kapely Luvver, Puding paní Elvisovej, Tornado Lue či Ultrazvuk – Vec a Tono S.

Více informací na pulmetronome.cz.

„Po tom všem čím si hudební scéna letos zatím prošla, tak to že za 24 hodin začíná PůlMetronome je takový malý zázrak. Jsme rádi, že jsme se letos neodmlčeli i, že společně se všemi kdo si to přijdete užít neodejdeme z letní festivalové sezóny jako nějací spráskaní psi," uvedl včera producent festivalu David Gaydečka.

Fanoušci zaplatí 250 korun za vstupenku na jeden festivalový den, při nákupu jsou na výběr místa ve třech zónách. PůlMetronome se odehrává venku, za přísných hygienických opatření a k dispozici jsou i místa na sezení. Držitelé vstupenek na Metronome 2020 mohou na jeden ze tří dnů konání PůlMetronome jít zdarma.

Ohodnoť článek

Foto Facebook Metronome Prague

Štítky festival, hudba, PůlMetronome, Praha, Výstaviště Praha, Metronome Festival, Monika Načeva, kongresové centrum, Tono S., Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PůlMetronome je tu. Na pražském výstavišti o víkendu vystoupí Tata Bojs nebo Kapitán Demo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.