Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Národní divadlo prodává vstupenky na představení. Lidé budou sedět po skupinkách

Národní divadlo v Praze dnes začalo prodávat vstupenky na pět představení, která uvede na závěr sezony pro omezený počet diváků. Od 10. do 14. června odehraje v historické budově dvakrát inscenaci Manon Lescaut, dvakrát balet Kylián - mosty času a jednou operní koncertní gala s názvem Opera před oponou.

Sto vstupenek na představení

Představí se operní sólisté i přední členové obou hudebních těles, Orchestru Národního divadla a Orchestru Státní opery, protože za současných podmínek nelze hrát v plném obsazení.

Kvůli dodržení hygienických opatření proti šíření koronaviru bude na představení k dispozici zatím sto vstupenek. V případě, že se opatření uvolní, divadlo jejich počet zvýší, uvedl ředitel ND Jan Burian. Na dvě představení divadlo věnuje prostřednictvím nemocnic vstupenky zdarma zdravotníkům jako poděkování za jejich práci v době koronavirové krize.

Národní divadlo prodává vstupenky na představení. Lidé budou sedět po skupinkách

Národní divadlo v Praze dnes začalo prodávat vstupenky na pět představení, která uvede na závěr sezony pro omezený počet diváků. Od 10. do 14. června odehraje v historické budově dvakrát inscenaci Manon Lescaut, dvakrát balet Kylián - mosty času...

Skupiny diváků a dezinfekce

Vstupenky v několika cenových kategoriích nebudou číslované. Diváci se budou v hledišti usazovat s odstupem volné řady a volného sedadla mezi jednotlivými skupinami návštěvníků. Ve vydezinfikovaném divadle bude k dispozici dezinfekce rukou.

Pěticí představení se Národní divadlo rozloučí s letošní divadelní sezonou. Vstupné za všechna ostatní představení, která byla původně plánovaná do konce června, bude nadále vracet. Vstupenky na srpen, září a říjen jsou již v prodeji, předprodej na listopad začne 1. června.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky divadlo, hudba, tanec, opera, Národní divadlo, Praha, představení, vstupenka, Národní divadlo v Praze, Jan Burian, koronavirová krize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Národní divadlo prodává vstupenky na představení. Lidé budou sedět po skupinkách  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.