Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Pražské kino Dlabačov se mění v autokino. Promítat bude na hotel Pyramida

Pražské kino Dlabačov začne dnes po několikatýdenní odmlce vynucené opatřeními proti koronaviru opět promítat. Fungovat bude ale jako autokino a filmy bude promítat na plátno na nedalekém hotelu Pyramida. Projekce zahájí od dnešních 21:00 českou komedií Vlastníci. Plátno bude rozprostřeno na hotelu tak, aby měli všichni diváci pohodlný výhled ze svého zaparkovaného auta, uvedla Tereza Blažková z kina Dlabačov.

V dalších dnech organizátoři nabídnou večerní promítání korejského filmu Parazit, který byl letos oceněn Oscarem, dále snímku V síti režiséra Víta Klusáka a Barbory Chalupové o zneužívání dětí na internetu nebo životopisný film z kariéry zpěváka a skladatele Eltona Johna Rocketman. Více informací lidé najdou na facebooku a webu kina Dlabačov.

Klasické kinosály, které vládní nařízení uzavřelo 10. března, mohou zahájit omezený provoz v pondělí 11. května. Mezi nejzásadnější podmínky jejich otevření patří omezení počtu diváků v sále na maximálně 100 lidí, vynechání každé druhé řady a možnost v jednotlivých řadách prodat nejvýš dvě sedačky vedle sebe. Nutný je i dostatek dezinfekce, roušky personálu i návštěvníků a preference prodeje lístků přes internet.

Autoři | Foto hotelpyramida.cz

Štítky kino, autokino, Dlabačov, Praha, Tramvajová smyčka Dlabačov, hotel, pyramida, Vít Klusák, Elton John, Barbora Chalupová, Ceny Oscar, Parazit, Facebook, film

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pražské kino Dlabačov se mění v autokino. Promítat bude na hotel Pyramida  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.