Počasí dnes29 °C, zítra27 °C
Úterý 18. června 2024  |  Svátek má Milan
Bez reklam

Režisér Kolečko točí film na letenském stadionu, hledá stovky sparťanských komparsistů. Dostanou za to jídlo a dárek

Stadion Sparty na Letné je teď víc než na týden obsazen filmovým štábem. Režisér Petr Kolečko tam připravuje nový snímek z fotbalového prostředí a pro šest natáčecích nocí hledá stovky komparsistů, kteří budou hrát sparťanské fanoušky. Zájemci za to dostanou občerstvení a dárek.

Výzvu na svém webu zveřejnila AC Sparta Praha, která je i producentem filmu. „Hledáme stovky komparzistů pro celkem 9 natáčecích termínů. Budete tak mít příležitost strávit noc na tribunách epet ARENY, nabídnout si z připraveného občerstvení a domů si odnesete i dárek na památku,“ píše se na webu.

„Především si z natáčení ale odnesete zážitek, o kterém budete moci svým blízkým ještě dlouho vyprávět. Třeba zrovna při tom, až se s nimi budete na film dívat.“

Jak vyplývá z informací na webu, natáčet se začíná už dnes, pokračuje se v úterý, ve středu, ve čtvrtek a pak v neděli. Posledním dnem je čtvrtek 20. června. 

Jedná se o noční natáčení, například dnes komparsisté mají sraz v sedm večer, natáčet se budou tři scény a ukončení předpokládají v pět ráno. 

Zájemci mohou na webu vyplnit formulář, štáb je pak kontaktuje. 

V komedii hrají Jiří Langmajer, Jitka Čvančarová, Petra Nesvačilová, Ondřej Sokol, Michal Isteník, Oldřich Kaiser, Robert Nebřenský, Martin Finger a další. 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto AC Sparta Praha

Štítky AC Sparta Praha, natáčení, kompars, fotbal, film, Kolečko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Maderyc

Já jsem tam byl a dost mě to zklamalo, slibovaný catering byl pouze studený, obrovský chaos při natáčení a dárek kšiltovka za 12 hodin mého času, je výsměch všem fanouškům, obzvlášť když po konci natáčení polovina komparsu, která byla rusky mluvící dostala zaplaceno 1300Kč a nám pouze poděkovali ????

Středa, 12. června 2024, 10:58Odpovědět

John Kahuna

No to si děláš prdel,no jo Sparta asi máj nový kabát.

Středa, 12. června 2024, 12:50Odpovědět

Režisér Kolečko točí film na letenském stadionu, hledá stovky sparťanských komparsistů. Dostanou za to jídlo a dárek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.