Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Ohňostroj ani videomapping Praha na Silvestr neplánuje, na Nový rok ale nabízí zoo za korunu

Hlavní město stejně jako v poslední letech ustoupilo od organizování ohňostroje nebo videomappingu v rámci silvestrovských oslav. Místo toho místním na Nový rok nabízí vstupy do zoo, botanické zahrady, na Petřínskou rozhlednu nebo do Staroměstské radnice za výhodné ceny.

Za symbolickou jednu korunu se lidé podívají do pražské zoo a také do botanické zahrady. V zoo ale musí předložit potvrzení, že v hlavním městě bydlí nebo sem pravidelně dojíždí, například kartičkou nebo aplikací Lítačka. 

Trojská botanická zahrada pak nabízí vstup za korunu pro všechny. Obě místa mají otevřeno od devíti ráno do čtyř odpoledne.

Čtyřicetikorunovou slevu na každou vstupenku dostanou lidé ve střešovickém Muzeu MHD. Otevřeno je od jedenácti do pěti odpoledne, děti do šesti let mají vstup zdarma, ty do patnácti let, studenti do 26 a senioři nad 65 za dvacet a dospělí za 60.

Omezme na Silvestra pyrotechniku, vyzval veřejnost kvůli střelbě v Praze Rakušan

Ministr vnitra Vít Rakušan vyzval české starosty, starostky i veřejnost, aby letos příchod nového roku slavili bez použití zábavní pyrotechniky. Vedení měst požádal, aby zrušili ohňostroje, které plánovali. Důvodem jsou vražedné útoky v Praze. Podle...

Polovinu za vstupenku zaplatí lidé ve Staroměstské radnici a to po předložení Lítačky. Otevřeno mají od jedenácti do šesti večer.

Prašná Brána, Staroměstská mostecká věž, Malostranská mostecká věž a Svatomikulášská městská zvonice jsou otevřeny od jedenácti do šesti odpoledne a lidé je navštíví s padesátiprocentní slevou, když předloží Lítačku.

Silvestr v centru Prahy? Party na Staromáku i bezpečnostní opatření policie

Společnost Taiko, která pořádá vánoční trhy na Staroměstském a Václavském náměstí, novinářům rozeslala tiskovou zprávu, kde informuje o průběhu oslav příchodu nového roku v centru Prahy. Na Staroměstském náměstí proběhne sedmihodinová party, v...

Ta je podmínkou padesátiprocentní slevy ze vstupného i na Petřínské rozhledně a v zrcadlovém bludišti mezi jedenáctou dopoledne a šesti odpoledne.

Na Novomlýnskou vodárenskou věž mají děti do patnácti let vstup zdarma, ostatní platí deset korun. Otevřeno je také od jedenácti do šesti, do pěti budou na místě probíhat komentované prohlídky a dětské kvízy.

Ohodnoť článek

Foto Zoo Praha, Petr Hamerník

Štítky Praha, Nový rok, Silvestr, vstupné, sleva, ohňostroj

Ohňostroj ani videomapping Praha na Silvestr neplánuje, na Nový rok ale nabízí zoo za korunu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.