Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Přes 130 děsivých čertů míří na Výstaviště. V neděli tam proběhne krampus show

V neděli 26. listopadu proběhne na louce za Křižíkovými pavilony v open-air části pražského Výstaviště krampus show. Pořadatelé slibují, že návštěvníci se mohou v rámci strašidelné podívané těšit na oheň, síru, těžké řetězy, smrduté kožichy, obří rohy i kravské zvony. Odpolední program je přizpůsobený rodinám s malými dětmi. Na večerní show se 130 pekelníky, kteří nebudou nikoho šetřit, se mohou těšit adepti na odnos do pekla.

Odpolední show pro nejmenší

Krampus show se vrací do venkovní části Výstaviště, kde budou čerti mezi ohni nahánět všechny zlobivé děti i jejich rodiče. Pekelníky však na místě budou alespoň trochu krotit světelní andělé. Divác se mohou těšit na oheň, DJe a také ďábelské pokrmy. Po celý den bude připravena volně přístupná gastrozóna s širokou nabídkou horkých nápojů, ďábelských klobás, párků v rohlíku, teplého čaje a dalšího občerstvení. Lidé si budou moci koupit čertovské rohy a další doplňky.

Odpolední show, která bude probíhat od čtyř hodin odpoledne až do půl šesté večer bude zaměřená na ty nejmenší. „Malí čertíci, kteří odpoledne dorazí v čertovských maskách, neuniknou pozornosti čertů a dalších pekelných pomocníků,“ zvou pořadatelé.

Na show pro rodiny s dětmi ve věku od tří do patnácti let bude návštěvníky děsit až šedesát krampus postav z proslulých rakouských průvodů. „Ti jsou známí svými propracovanými maskami, kravskými zvonci, kožichy, řetězy a ohni. Trasa průvodu, kde si bude možné dosyta užít pekelné postavy a jejich pomocníky, je dlouhá asi 800 metrů, příležitostí na odnos směr peklo tedy více než dost,“ upozorňují pořadatelé.

Večerní část programu je určena dospělákům a starším dětem

Večerní část programu, která proběhne od osmé hodiny večerní do půl desáté, už je pro dospěláky a otrlé. „Na ďábelské akci s jedinečnou atmosférou můžete očekávat opravdový zážitek díky pekelné show sto třiceti krampus i jejich pomocníků a ve večerních hodinách už nebudou pekelníci nikoho šetřit. Program doplní ohňová vystoupení a hudební doprovod DJe,“ zvou organizátoři.

Večerní část programu je určena pro dospělé a děti od patnácti let, organizátoři důrazně nedoporučují účast nejmenších dětí.

Kdy: 26.11. 2023

Kde: Open-air část Výstaviště / louka za Křižíkovými pavilony  

12.00–19.00 Focení s čerty

15.00–17.30 Krampus family show

20.00–21.30 Krampus night show

Family show od 120 Kč do 690 Kč

Night show od 150 Kč do 250 Kč

Focení s Krampus 250 Kč

Zvýhodněná cena vstupného platí do 19. listopadu 2023

Vstupenky jsou k dispozici online, a to až do začátku akce nebo vyprodání kapacity. Vstupné bude možné zakoupit také na místě.  

Vstupenky: ZDE

Více zde: ZDE

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Výstaviště Praha

Štítky krampus, Vánoce, čerti, Výstaviště, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přes 130 děsivých čertů míří na Výstaviště. V neděli tam proběhne krampus show  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.