Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Mluví rozumněji než revizoři. Dopravní podnik s reklamou Alzy v metru nemá problém

O slušný rozruch na sociálních sítích se postarala reklama společnosti Alza, která si tentokrát bere na paškál revizory. V některých soupravách metra se totiž na přelomu roku objevila reklama na mluvící hračku doplněná o slogan „Mluví rozumněji než revizoři.“ Zatímco některým cestujícím přijde reklama "přes čáru", podle vyjádření dopravního podniku nikdo ze zaměstnanců se sloganem nemá problém.

Na reklamní slogan jako první upozornil Kryštof Petrásek na Twitteru, který snímek doplnil o dotaz na pražský dopravní podnik. „Vážně toleruje dopravní podnik hanění svých zaměstnanců ve vlastních dopravních prostředcích?“ Reakce od dopravního podniku se však nedočkal a tak se na odpověď zeptala redakce Drbny.

Podle dopravního podniku má reklamní plochy v metru na starosti společnost MetroZoom. „Reklamní sdělení není v rozporu se standardy kvality Pražské integrované dopravy, přičemž dopravní podnik nemá možnost nad rámec standardů kvality Pražské integrované dopravy ovlivňovat obsah reklamního sdělení,“ sdělila mluvčí Dopravního podniku hlavního města Prahy Aneta Řehková.

Podle ní se na dopravní podnik zatím neobrátil ani nikdo ze zaměstnanců. „Stížnosti k této tematice prozatím neevidujeme. Přímo se na nás nikdo neobrátil,“ uzavřela.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Twitter

Štítky Praha, dopravní podnik, metro, doprava, reklama, Alza, MetroZoom, Dopravní podnik hl. m. Prahy, Alza.cz, Pražská integrovaná doprava, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mluví rozumněji než revizoři. Dopravní podnik s reklamou Alzy v metru nemá problém  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.