Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Oprava mostu omezí provoz frekventované Kbelské ulice až do září

Řidiči se musí připravit na částečnou uzavírku rušné Kbelské ulice v úseku Novopacká a Kolbenova. Důvodem omezení automobilové dopravy, které potrvá až do letošního září, je oprava železničního mostu nad komunikací.

Úsek na rozhraní městských částí Praha 9 a Praha 14 bude nejdříve zcela uzavřen od soboty 12. března od sedmé ranní do neděle 13. března maximálně do poledne. Stane se tak kvůli demontáži stávající nosné konstrukce mostu a montáži nové. Obousměrná objízdná trasa pro veškerou dopravu bude vedena přes Kolbenovu, Chlumeckou, Pražský okruh a Novopackou. Dočasně uzavřený úsek bude objíždět také autobusová linka číslo 110.

Nejvíce ale řidiče zasáhne dlouhodobé omezení, zúžení jízdních pruhů v obou směrech na šířku 2,5 a 3,25 metru. To potrvá zřejmě až do 23. září, než se opravy mostu, který je součástí aktuálně obnovovaného úseku železniční trati spojující pražské Vysočany se středočeskou Lysou nad Labem, dokončí.

Další úplná uzavírka se na stejném místě předběžně předpokládá o víkendu 7. a 8. května 2022, záležet však ještě bude na tom, jak rychle budou práce postupovat.

Ohodnoť článek

Foto ŠJů, Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Štítky oprava, kbelská, most, omezení, Praha, Pražský okruh, Lysá nad Labem, Vysočany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava mostu omezí provoz frekventované Kbelské ulice až do září  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.