Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Řidiče čekají příští rok kvůli opravám v Tupolevově ulici komplikace

Řidiče a cestující MHD čekají v příštím roce v pražské Tupolevově ulici dopravní komplikace. Kvůli opravě komunikace zde bude omezen provoz. Rekonstrukce by měla začít na začátku příštího roku po zimní stavební přestávce. Oprava naváže na rekonstrukci autobusových zastávek, která se uskutečnila letos.

Oprava se týká asi 1500 metrů dlouhého úseku ulice od kruhového objezdu s ulicí Veselská až po křižovatku s ulicí Beranových. Dělníci odfrézují asfaltové vrstvy do hloubky pěti centimetrů, opraví tzv. odkladní vrstvy a trhliny. Vyrovnány budou vyvrácené obrubníky a opraveny kanalizační vpusti, které budou zároveň pročištěny. Na konec bude položen nový povrch.

Dopravní omezení se budou odvíjet od postupu oprav a budou rozděleny do několika fází. Vždy však zůstane zachován provoz v režimu minimálně jednoho jízdního pruhu v každém směru. Autobusy budou moci zajet do svých zastávek.

TSK zahájila první opravy v Tupolevově ulici letos v srpnu, kdy začala rekonstruovat zmíněné autobusové zastávky. Ty získaly nové rozměry, kdy jsou 40 metrů dlouhé a 3,25 metru široké. Dělníci začali v létě opravovat také chodníky, dopravní značení či lampy veřejného osvětlení.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Brněnská Drbna

Štítky ČR, stavby, silnice, Praha, oprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Řidiče čekají příští rok kvůli opravám v Tupolevově ulici komplikace  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.