Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Veselskou ulici čekají další fáze oprav. Řidiči se musejí připravit na omezení

V ulici Veselská zahájila Technická správa komunikací (TSK) již druhou etapu stavebních prací. V rámci ní dojde od úterý 28. září 2021 ke změně dopravního režimu. Doprava bude převedena na již opravený jízdní pás. Ulice bude tak nově průjezdná obousměrně. To znamená jeden jízdní pruh směrem do centra a jeden jízdní pruh směrem z centra.

Tři fáze oprav

V první fázi od 28. září do 14. října bude uzavřen celý úsek směrem z centra. Vjezd do areálu TESCO pak bude umožněn z obou stran, podobně jako výjezd. Řidiči budou přejíždět po vyfrézované části křižovatky. Nákladní auta, která zásobují TESCO z ulice Liberecká, pak pojedou na okružní křižovatku a vrátí se zpět.

Od pátku 15. října až do neděle 24. října bude zprovozněn úsek od křižovatky TESCO po kruhový objezd s ulicí Tupolevova. Úsek Kbelská – Tesco bude i nadále v obousměrném dopravním režimu v protisměrném jízdním pásu. Zachován bude průjezd staveništěm od Liberecké. Podobně zůstávají zachovány objízdné trasy.

Ve třetí fázi od 19. října do 20. října bude uzavřen průjezd staveništěm od Liberecké ulice. V tomto termínu totiž dojde k pokládce obrusné vrstvy v celé šířce vozovky. Tato fáze bude zčásti běžet současně s fází dvě. Objízdná trasa pak bude ve směru od Liberecké změněna na Kosteleckou a Proseckou.

Co se týče průjezdu ve směru do Letňan, tak ten bude umožněn pouze ve směru z centra od Liberecké ulice po staveništi. Ve směru od Teplic se bude jezdit přes ulici Cínoveckou, pak vlevo na Kosteleckou a vpravo na Tupolevovu. Ve směru od Kbel to bude přes Mladoboleslavskou, vpravo na Beladovu a rovně na Tupolevovu.

Zároveň dojde k úpravám světelného signalizačního zařízení tak, aby byla zajištěna plynulost dopravy.

Ohodnoť článek

Foto TSK Praha

Štítky Praha, doprava, omezení, Veselská, TSK, Technická správa komunikací hl. m. Prahy, Tesco

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veselskou ulici čekají další fáze oprav. Řidiči se musejí připravit na omezení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.