Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidič v Praze vjel na chodník, srazil malého chlapce a skleněnou výplní vjel do budovy

Osobní auto dnes po poledni v pražském Újezdu nad Lesy srazilo cyklistu a vjelo do budovy, kde poničilo výtah. Policie hledá svědky nehody, řekla mluvčí Violeta Siřišťová. Zdravotničtí záchranáři na místě ošetřili zraněného chlapce a řidiče auta, uvedla jejich mluvčí Jana Poštová.

„Na místě jsme pečovali o malého chlapce, který byl sražený automobilem, naštěstí není ve vážném stavu, je při vědomí," řekla Poštová. Chlapec podle ní uvedl, že má bolesti břicha. Řidiče, který projel skleněnou výplní, záchranáři odvezli do nemocnice.

Nehoda se podle Siřišťové stala před půl jednou a nijak výrazně neomezila provoz. „Z dosud nezjištěných příčin vozidlo vjelo do protisměru, prorazilo zábradlí, střetlo se s cyklistou a vjelo do budovy," popsala mluvčí. Svědci nehody mohou volat na tísňovou telefonní linku 158.

Hasiči na místě provedli protipožární opatření, rozbrusem odstranili poškozené zábradlí a automobil pomocí hydraulického zařízení vyprostili z budovy. Výtah podle nich auto poškodilo v administrativní budově ve Staroújezdské ulici.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS hlavního města Prahy

Štítky doprava, nehoda, zranění, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Praze vjel na chodník, srazil malého chlapce a skleněnou výplní vjel do budovy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.