Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Policejní honička skončila nehodou. Zranilo se při ní šest lidí včetně tří dětí

Při dopravní nehodě čtyř aut v Praze 4 - Michli se zranilo šest lidí. Dva z nich mají těžká zranění. Mezi lehce zraněnými byly i tři děti, uvedla mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová. Nehoda se stala včera po sedmé hodině večerní na sjezdu z ulice 5. května do Vyskočilovy ve směru z centra. Podle mluvčího pražské policie Jana Rybanského narazilo auto, které policisté pronásledovali, do dvou osobních aut a autobusu. Mezi zraněnými je podle něj řidič a spolujezdkyně z pronásledovaného vozidla.

„Celkem jsme pečovali o šest zraněných osob, dvě z toho byly zraněny těžce, jedna uvedena do umělého spánku," uvedla Jana Poštová. Mezi čtyřmi lehce zraněnými byly tři děti. Pacienti putovali po ošetření a zajištění do vinohradské nemocnice, nemocnice Motol, střešovické nemocnice a Thomayerovy nemocnice.

Podle mluvčího si policisté všimli v ulici 5. května vozidla, jehož registrační značky byly v pátrání. Rozhodli se proto vozidlo zastavit a řidiče zkontrolovat. Ten ale na světelné ani zvukové výzvy policie nereagoval a snažil se policistům ujet. „Nastala honička, řidič se snažil odbočit do ulice Vyskočilova, nicméně nezvládl řízení a postupně narazil do dvou dalších vozidel a také autobusu," popsal nehodu. Po srážce se zranili lidé v autech i řidič a spolujezdkyně z pronásledovaného vozidla.

Na místo letěl vrtulník záchranné služby. Sjezd do Vyskočilovy ulice byl uzavřený.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS hlavního města Prahy

Štítky policie, pronásledování, nehoda, Praha, Michle, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, Fakultní nemocnice v Motole, Thomayerova nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policejní honička skončila nehodou. Zranilo se při ní šest lidí včetně tří dětí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.