Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Mladík se chtěl zabít pod koly tramvaje, protože ho nepustili do bazénu. Skončil na psychiatrii

Na pěší zóně Anděl včera oslovila hlídku strážníků kolemjdoucí žena a upozornila je na muže, který stojí v kolejišti tramvaje v Plzeňské ulici a brání odjezdu tramvaje. Když strážníci přišli na místo, našli tam mladíka, který kopal do stojící tramvaje a vykřikoval, že se chce zabít. Vše vyvrcholilo převozem mladíka na psychiatrickou kliniku.

Mladíkova agresivita se podle strážníků neustále stupňovala, a tak ho městští policisté uchopili za paže a odvedli do bezpečí mimo kolejiště. „Devatenáctiletý mladík stále opakoval, že se chce zabít, protože ho nepustili do bazénu. Když se ho hlídce podařilo uklidnit, svěřil se jim, že je autista a předal jim i telefonní kontakt na matku, se kterou bydlí,“ popsala mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Tím však případ neskončil, po chvíli se v mladíkovi opět rozhořely sebevražedné sklony a opět začal vykřikovat, že se chce zabít. Dokonce se snažil vběhnout pod tramvaj, která přijížděla, v tom mu ale zabránili strážníci. „Na místo přivolaní záchranáři následně mladíka odvezli na psychiatrickou kliniku. Strážníci pak o celé situaci informovali mladíkovu matku,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky doprava, tramvaj, sebevražda, pokus, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vašek

Měli ho odvézt na Nuselák.

Středa, 16. června 2021, 18:34Odpovědět

Mladík se chtěl zabít pod koly tramvaje, protože ho nepustili do bazénu. Skončil na psychiatrii  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.