Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Praze se stala smrtelná nehoda. Řidič auta zemřel po srážce s kamionem

, aktualizováno 9. června 2021, 13:40

Tragická nehoda se dnes po desáté hodině dopoledne stala na Štěrboholské radiále ve směru na Černý Most. Při střetu osobního auta s nákladním vozidlem zemřel třiašedesátiletý řidič fabie. Provoz na frekventované silnici, která je součástí městského vnitřního okruhu, byl po smrtelné nehodě ve směru na Černý Most zhruba dvě hodiny omezen. Na místě se tvořily dlouhé kolony, řekl mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Na silnici D0 na Černém Mostě před zúžením opravy mostu přes Chlumeckou směrem na Mladou Boleslav zasahovali hasiči, policisté i záchranáři. „K vážné dopravní nehodě vyjela posádka záchranářů, lékař, inspektor a následně bohužel i koroner. Řidič osobního auta ve věku 63 let utrpěl zranění neslučitelná se životem, záchranáři mu už nedokázali pomoci,“ uvedla mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Řidiče, který srážku s kamionem nepřežil, museli vyprostit hasiči. Policisté silnici kvůli odklízení následků a vyšetřování tragické nehody uzavřeli. Asi půl hodiny po poledni oznámili, že radiála je plně průjezdná, řidiče nicméně vyzvali ke zvýšené opatrnosti.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS HMP, ŘSD

Štítky doprava, nehoda, tragédie, úmrtí, Černý Most, Praha, silnice, Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Praze se stala smrtelná nehoda. Řidič auta zemřel po srážce s kamionem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.