Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Čtrnáctiletý chlapec nadýchal tři a půl promile. Z metra se plazil po čtyřech

Včera před osmou hodinou večerní byli cestující na zastávce metra Náměstí Republiky svědky nevšední podívané. Mladík se snažil vystoupit z vagonu metra, ale nebyl to pro něj vůbec jednoduchý úkol. Z vagonu metra se nakonec dokázal s vypětím všech sil vyplazit po čtyřech. Skončil však v rukou policie, je mu totiž teprve 14 let a nadýchal přes 3,5 promile.

Silně opilému mladíkovi, který se z vozu metra vyplazil po čtyřech, na nohy pomohli cestující. Do stanice metra Náměstí Republiky dorazili strážníci, které přivolal dozorčí. „Na nástupišti seděl mladík, na kterého dohlíželi dva cestující a dozorčí stanice,“ popsala scénu mluvčí strážníků Jiřina Ernestová.

Strážníci pomohli zdravotníkům převést mladíka do sanitního vozu. „Nebyl schopen ovládat své chování a motorické funkce, dechová zkouška ukázala hodnotu přes 3,5 promile a lustrací vyšlo najevo, že je mu teprve 14 let,“ uvedla mluvčí a doplnila, že záchranáři nezletilého převezli do nemocnice a celou věc si k dalšímu šetření převzala státní policie.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky opilý, chlapec, alkohol, metro, Praha, Náměstí Republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtrnáctiletý chlapec nadýchal tři a půl promile. Z metra se plazil po čtyřech  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.