Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Sníh komplikuje dopravu v Praze i dnes. Spoje nejezdí nebo mají zpoždění

Praha má už druhý den za sebou problémy v dopravě kvůli klimatickým podmínkám. Situace je podobná jako v pondělí. Sníh a na některých místech také ledovka komplikují dopravu v Praze. Problémy mají autobusy, vlaky a kvůli zapadaným výhybkám i tramvaje. Dopravu komplikují také nehody.

Problémy na silnicích i na železnici

Problémy má několik linek autobusů. ROPID o nich informuje na svém webu nebo twitteru. Informace jsou také na webu Pražského dopravního podniku. Některé spoje mají zpoždění, musí jezdit odklonem, jiné vůbec nevyjely. Komplikace jsou také v okolí Prahy, problémy tak mohou mít lidé, kteří se chtějí do hlavního města dostat.

Kvůli zhoršené sjízdnosti silnic se omezení týká několika desítek tramvajových a autobusových linek. Situace není dobrá ani na železnici. Kvůli poruše výhybek ve stanicích Praha-Libeň, Praha-Bubny, Praha-Vršovice, Lysá nad Labem a Nymburk jsou některé spoje opožděny, jiné dokonce zrušeny.

Dopravní nehody

Došlo i k několika dopravním nehodám. Dnes před tři čtvrtě na osm došlo k nehodě v ulici Štěpnice, kde osobní auto narazilo do zábradlí a částečně skončilo v příkopu. Při nehodě se sice nikdo nezranil, ale auto částečně blokuje provoz.

Před sedmou hodinou se stala nehoda v křižovatce ulic Budilovská a Libušská, kde se srazilo nákladní auto s autobusem a osobním autem. Tato nehoda se obešla bez zranění, ale vozidla blokují provoz.

Na exitu 10 na Pražském okruhu došlo k nehodě, kdy osobní auto narazilo do svodidel. K podobné nehodě došlo před sedmou hodinou také na exitu 26 ve směru od D7, i v tomto případě skončilo osobní auto ve svodidlech.

Ohodnoť článek

Foto Honza Faltus

Štítky doprava, sníh, počasí, omezení, Praha, havárie, automobil, Dopravní podnik hl. m. Prahy, ROPID, Twitter, Libeň, Lysá nad Labem, Praha-Bubny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sníh komplikuje dopravu v Praze i dnes. Spoje nejezdí nebo mají zpoždění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.