Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kuriózní nehoda v Praze. Řidič jel po Nuselském mostě v protisměru, auto skončilo na schodech

Kuriózní situaci museli řešit dnes ráno pražští hasiči. Dnes po půl sedmé zasahovali hasiči na konci ulice Lublaňská v Praze 2. Na schodech pro pěší uvízlo vozidlo. Vyprostit ho museli hasiči. Řidič odmítl testy na alkohol i na drogy.

Řidič jel s vozidlem dnes o půl třetí ráno po Nuselském mostě v protisměru. „Policisté auto vypátrali v parku Folimanka, kde s největší pravděpodobností sjelo schodiště pro pěší a zaseklo se v jeho mezipatře,“ uvedl mluvčí pražské policie Violeta Siřišťová.

U auta stál muž, který měl od auta klíčky, ale tvrdil, že vůz neřídil. Tento muž odmítl podstoupit testy na přítomnost drog i alkoholu. Případem se zabývají kriminalisté. Ti zjišťují jeho veškeré okolnosti.

Na místo se nakonec museli dostavit hasiči. „Velitel zásahu povolal vyprošťovací automobil s hydraulickou rukou, vozidlo se s jeho pomocí podařilo vyprostit za necelou hodinu. Po vyproštění byl automobil předán policii, která okolnosti nehody šetří,“ doplnil mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

Ohodnoť článek

Foto HZS Praha

Štítky doprava, Nuselský most, protisměr, schody, Praha, schodiště, Martin Kavka, Folimanka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kuriózní nehoda v Praze. Řidič jel po Nuselském mostě v protisměru, auto skončilo na schodech  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.