Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tragédie na železnici. Rychlík pod Vyšehradem dnes ráno srazil a usmrtil muže

V Praze pod Vyšehradem se dnes brzy ráno stala tragická nehoda. Rychlík srazil a usmrtil muže, řekli to mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal a pražské policie Violeta Siřišťová. Nehoda zastavila dopravu, vlaky mezi hlavním nádražím a Smíchovem nejezdily víc než hodinu a půl.

Tragédie se stala kolem 05:20, potvrdil Drápal. Člověka srazil rychlík, který jel z Prahy do Klatov. „Podle informací, které mám, byla osoba usmrcena," řekl Martin Drápal. Policie uvedla, že obětí srážky je muž. „Věc vyšetřujeme," doplnila Violeta Siřišťová.

Pražští hasiči u nehody zasahovali společně s hasiči Správy železnic.

České dráhy původně předpokládaly zastavení provozu v místě nehody do 08:30, rychlíky měly místo nehody objíždět přes stanici Praha-Krč. Cestující mohli na trase mezi hlavním nádražím a Smíchovem využít metro nebo tramvaj číslo 5. Kolem sedmé hodiny byl však podle dopravce provoz obnoven sníženou rychlostí.

Foto

Štítky tragédie, nehoda, železnice, úmrtí, Vyšehrad, Praha, Smíchov, Drážní inspekce, Správa železniční dopravní cesty, České dráhy, Klatovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragédie na železnici. Rychlík pod Vyšehradem dnes ráno srazil a usmrtil muže  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.