Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Motorkář zemřel při dopravní nehodě v Praze. Policisté hledají svědky

Policisté pátrají po svědcích tragické nehody, která se stala 3. července krátce po třetí hodině za křižovatkou ulic Poděbradská a K Žižkovu v Praze 4. Celou událost podle policistů mohli vidět cestující v tramvaji číslo 8, které teď policie žádá o pomoc při vyšetřování dopravní nehody.

K tragické nehodě došlo 3. července po třetí hodině odpolední, kdy motocyklista havaroval a následkům zranění podlehl přímo na místě.

Policisté pokračují ve vyšetřování nehody, a tak pátrají po svědcích havárie. „Zejména pak po cestujících z tramvaje číslo 8, jedoucí ve směru od zastávky Nádraží Libeň směrem k zastávce Kabešova. Tato tramvaj projížděla v okamžiku havárie okolo a je dost pravděpodobné, že cestující vše viděli“ vysvětlila policejní mluvčí Hana Křížová.

„Touto cestou proto prosíme případné svědky, kteří událost viděli nebo jí byli přítomni, aby se okamžitě ozvali na tísňovou linku 158,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky tragická, nehoda, svědci, pátrání, Praha, dopravní nehoda, Žižkov, havárie, Libeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vladimír Molík

Petro, nemáte pravdu. Ve svém Smartu mám za předním sklem kameru, a tam je vidět, co za prasárny motorkáři provádějí: Neexistují u nich ,,jízdní pruhy" a omezená rychlost dopravními značkami. - To je jejich největší krédo venku i ve městech. Kamery jsou na ně krátké. Neumějí je sejmout. - A policie to tak má nastavené schválně!

Pátek, 2. října 2020, 10:50Odpovědět

Petra Knotková

Prosim Vás nechte toho...... motorkář se nerovná dárce orgánů....ne to fakt ne, mezi každou skupinou lidí se najdou idioti , ale ne takhle....

Čtvrtek, 1. října 2020, 22:21Odpovědět

Vladimír Molík

Ne nadarmo se motorkářům říká ,,dárci orgánů". Jezděj jak blázni, protože nemají ve předu SPZ, aby je sejmula kamera za nepřiměřenou rychlost.

Čtvrtek, 1. října 2020, 19:10Odpovědět

Motorkář zemřel při dopravní nehodě v Praze. Policisté hledají svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.