Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Dám vám deset tisíc, když mě odvezete domů. Opilý řidič skončil na policii

Opilý řidič nabízel policistům deset tisíc korun, když ho odvezou domů. O několik minut později již seděl ve služebním vozidle a cestoval na policejní služebnu. Za dva trestné činy muži hrozí až šest let vězení.

Policisté zastavili opilého řidiče v pátek 28. srpna kolem jednadvacáté hodiny v Mukařovské ulici. Když se policisté muže zeptali, zda neřídil pod vlivem alkoholu, nic nezapíral a přiznal několik sklenek ginu s tonikem před jízdou. Řidič nadýchal přes dvě promile alkoholu.

Tím však celý zákrok neskončil. „Kontrolovaný se po chvíli mužů zákona zeptal, zda mu jeho jednání za deset tisíc korun neodpustí. Že neodpustili, zjistil v několika málo následujících minutách, když se za ním zavřely dveře policejního vozu,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Muž byl na služebnu převezen pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, ale i pro trestný čin podplácení. „V uplynulých dnech bylo s mužem zahájeno trestní stíhání pro uvedené skutky. V případě pravomocného rozsudku mu hrozí až šestiletý trest odnětí svobody,“ doplnil mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky policie, alkohol, úplatek, Praha, trestný čin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dám vám deset tisíc, když mě odvezete domů. Opilý řidič skončil na policii  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.