Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidiči musí počítat od příštího týdne s omezeními na Jižní spojce

Řidiči musí počítat od 8. července s částečnými omezeními na pražské Jižní spojce. Důvodem je rekonstrukce vozovky. Práce se uskuteční postupně na třech místech a nejdelší z oprav potrvá až do 28. srpna. Novinářům to dnes sdělila mluvčí Technické správy komunikací (TSK) Barbora Lišková. Řidiče čekají omezení ještě na dalších místech, mimo jiné ve Wilsonově ulici, v Chodovské či na Karlově náměstí.

Dělníci budou pracovat v pravém jízdním pruhu. Práce zahrnují odfrézování vozovky a následnou výměnu jejich asfaltových vrstev. Obnoveno bude také dopravní značení na vozovce.

Nejdéle potrvají práce v úseku mezi kříženími s ulicemi V Korytech a 5. května, které skončí zmíněného 28. srpna. V úseku od betonárky ZAPA k Vídeňské bude omezení platit do 27. července a nejkratší čas zabere oprava mezi kříženími s Vídeňskou a V Podzámčí, kde budou dělníci do 17. července.

Řidiče čekají v létě skoro dvě desítky uzavírek. TSK bude opravovat mimo jiné Koněvovu a Chodovskou ulici či Karlovo náměstí. Opraven bude také most přes železniční trať ve Wilsonově ulici na severojižní magistrále nebo spodní část mostu Barikádníků na pravém břehu Vltavy. Pokračuje oprava tramvajové trati a vozovky v Nádražní na Smíchově nebo rekonstrukce Modřanské a Vysočanské.

Autoři | Foto TSK

Štítky ČR, stavby, silnice, Praha, Jižní spojka, Technická správa komunikací hl. m. Prahy, oprava, Karlovo náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči musí počítat od příštího týdne s omezeními na Jižní spojce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.