Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

FOTO, VIDEO: Zfetovaný řidič kličkoval pražskými ulicemi. Vezl přes sedmnáct gramů kokainu

Policisté v Liberecké ulici kontrolovali řidiče, který byl pod vlivem alkoholu a kokainu. Muži zákona navíc při prohlídce vozidla našli přes sedmnáct gramů této omamné látky. Řidiči vozidla teď hrozí dva roky za mřížemi.

V sobotu před čtvrtou hodinou ranní kontrolovali policisté v Liberecké ulici v Praze 8 řidiče Škody Octavia, který s autem kličkoval po silnici. Policisté muže i s vozidlem zastavili na nejbližší čerpací stanici.

„Řidič byl v době kontroly značně nervózní, měl zpomalené reakce a špatně artikuloval. Své chování vysvětloval tím, že je unavený a spěchá za rodinou,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Policisté u muže provedli jak test na alkohol, tak test na drogy, který byl v tomto případě pozitivní na kokain. Při kontrole vozidla hlídka ve skřínce pod volantem našla igelitový sáček, ve kterém se nacházelo přes sedmnáct gramů kokainu. Zadržený policistům pověděl, že drogy má pro vlastní potřebu.

„Jednačtyřicetiletý muž byl omezen na osobní svobodě a převezen na policejní služebnu, kde si vyslechl podezření ze spáchání trestného činu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu,“ doplnila mluvčí. Muži hrozí až dva roky za mřížemi.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky drogy, kokain, zadržení, Praha, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO, VIDEO: Zfetovaný řidič kličkoval pražskými ulicemi. Vezl přes sedmnáct gramů kokainu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.