Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na Vinohradech prasklo potrubí. V ulicích je voda, úřad je uzavřen

Na Vinohradech dnes ráno prasklo potrubí, žlutě zbarvená voda z něj teče z náměstí Míru k I. P. Pavlova. Kvůli havárii byl pro dnešek uzavřen úřad městské části Praha 2.

K havárii vodovodního potrubí došlo dnes před osmou hodinou ráno u úřadu městské části Praha 2 na náměstí Míru. „Z důvodu havárie vody jsme nuceni s okamžitou platností dnes 28. 5. 2020 Úřad městské části Praha 2 uzavřít. Za případné komplikace se omlouváme,“ uvedlo vedení městské části na Facebooku.

„Praskl vodovodní řad o průměru 150 mm, momentálně jsou na místě naši pracovníci a únik vody by měl být zastaven,“ uvedl pro Novinky mluvčí Pražských vodovodů a kanalizací Tomáš Mrázek. Kolik lidí je bez vody, to podle něj zatím zatím není jasné. Mluvčí zároveň uvedl, že podle něj mohlo dojít ke snížení tlaku v okolních budovách a opravy budou trvat nejméně do odpoledne.

Ohodnoť článek

Foto Facebook Praha 2

Štítky havárie, voda, doprava, potrubí, Vinohrady, městská část, Praha, Ivan Petrovič Pavlov, Tomáš Mrázek, Pražské vodovody a kanalizace, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Vinohradech prasklo potrubí. V ulicích je voda, úřad je uzavřen  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.