Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisté zachránili život malému chlapci, který spadl do kolejiště před jedoucí tramvaj

Policisté zasahovali v úterý večer na tramvajové zastávce v Bělohorské ulici u konfliktu mezi cestujícím a revizorem. Nakonec však přítomní muži zákona byli potřeba k daleko důležitějšímu zásahu.

Při řešení konfliktu do zastávky přijela tramvaj číslo 22, ze které vystoupili cestující včetně čtyřčlenné rodiny s šestiletým chlapcem. Chlapeček po vystoupení nasedl na odrážedlo a chtěl se rozjet, ale zavrávoral a spadl do kolejiště zrovna ve chvíli, kdy se tramvaj začala rozjíždět.

Policisté se sice snažili chlapečka z kolejiště vytáhnout, ale ten měl zaklíněnou nohu pod odrážedlem, které tramvaj začala sunout pod sebe. Nakonec se policistům s pomocí rodičů podařilo kovovou část odrážedla ohnout a nožku chlapce vyprostit ven.

„Nebýt včasného zásahu policistů a výborné spolupráce s rodiči chlapce, mohl tento moment dopadnout tragicky. Šestiletý chlapec tak vyvázl jen s pohmožděninou dolní končetiny,“ doplnila policejní mluvčí Lucie Drábková.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky doprava, tramvaj, chlapec, nehoda, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté zachránili život malému chlapci, který spadl do kolejiště před jedoucí tramvaj  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.