Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Žena spadla pod metro na Petřinách. Utrpěla mnohačetná poranění rukou a nohou

Hasiči a záchranáři zasahovali včera před polednem ve stanici metra Petřiny na lince A, kde spadla asi pětatřicetiletá žena pod soupravu a utrpěla mnohačetná poranění rukou a nohou, nicméně zůstala při vědomí.

Zdravotníci ošetřili zraněnou ženu přímo pod soupravou, kde jí zajistili žilní vstup, podali léky na bolest a zafixovali krční páteř. Když ženu vyprostili zpod soupravy na nástupiště, zajistili ji pomocí pánevního fixátoru a celotělové vakuové matrace a podali jí další léky. Pacientku, která byla při vědomí, následně zdravotníci transportovali do Ústřední vojenské nemocnice, informovali záchranáři na twitteru.

Provoz metra byl mezi stanicemi Dejvická a Nemocnice Motol zhruba hodinu přerušený, dopravní podnik zavedl náhradní autobusovou dopravu. Před 13:00 byl provoz obnoven.

Ohodnoť článek

Foto ZZS Praha

Štítky nehoda, doprava, metro, zranění, Petřiny, Ústřední vojenská nemocnice, Fakultní nemocnice v Motole, Twitter, Dejvická

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Žena spadla pod metro na Petřinách. Utrpěla mnohačetná poranění rukou a nohou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.