Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Další dopravní komplikace. Oprava mostu omezí dopravu na Barrandově

Na další dopravní komplikace se musí připravit řidiči v Praze. O Velikonocích je omezí práce u nájezdu na Pražský okruh na Barrandově. Rekonstrukcí projde odbočovací pruh v ulici K Barrandovu. Dělníci začnou s prací zítra a hotovo by mělo být během pondělí.

Dopravní opatření budou zavedena v úseku komunikací K Austisu k Pražskému okruhu. Od pátku 10. do neděle 12. dubna bude uzavřen nájezd na Pražský okruh ve směru k tunelu Lochkov a D1. Řidiči budou muset jezdit pouze jedním pruhem ve směru k D5 a Letišti Václava Havla.

Uzavřen bude jízdní pás ve směru na Pražský okruh od neděle 12. dubna od 15:00 do pondělí 13. dubna do 13:00. Doprava ve směru na Pražský okruh a letiště bude odkloněna po objízdné trase po ulici K Barrandovu, K Austisu a dále po Slivenecké a Karlštejnské na Pražský okruh. Odbočení do Slivence bude zachováno.

Barrandovský i Karlův most čeká rekonstrukce. Oba toho mají hodně za sebou, říká primátor

Hned několik vyznaných pražských mostů čeká v dohledné době rekonstrukce. Práce začnou na Barrandovském mostě i historickém Karlově mostě, na jehož rekonstrukci bude dohlížet odborná komise.

Foto praha.eu

Štítky ČR, automobilová, most, Praha, Barrandov, Velikonoce, Pražský okruh, Letiště Václava Havla, Lochkovský tunel, Slivenec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další dopravní komplikace. Oprava mostu omezí dopravu na Barrandově  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.